mandag, 19 august 2019 12:17

Filmet avsuging i russebuss

Skrevet av
Filmet avsuging i russebuss Foto: Frank Tverran

Da russebussen ankom Fredrikstad, ble det full fest. Det var da en av guttene filmet noe han ikke skulle. Saken endte i retten.

Gutten var midt i bussen han var en del av. Det var ganske mange personer der. Foran i bussen var det sittegrupper, mens det bak var danseplass.

Eleven så framover i bussen og så en kar. Så ser han ei russejente som utførte munnsex på denne personen. Deretter filmet han disse to bakfra, med en avstand på ca. 5-6 meter, uten at man kunne se noen av de to sine ansikter. Han sendte filmen i en gruppe på Snapchat hvor det var 31 medlemmer. Filmen var kanskje fem sekunder lang. Noen av medlemmene i gruppen på Snap var fra Ringerike, og de kan ha visst hvem jenta som ble filmet var selv om ikke selve ansiktet syntes.

Gutten som ble avsugd var fra Bergen.

Saken kom opp for Ringerike tingrett den 20.juni i år.

Det kom fram at den nå siktede russegutten sendte melding på Messenger til den fornærmede russejenta kort tid etter hendelsen og beklaget det som hadde skjedd. I tillegg har han skrevet til gruppen at de måtte slette videoen, og han har videre tatt kontakt med to personer han vet hadde filmen og bedt disse slette den.

Siktede erklærte seg skyldig og samtykket i tilståelsesdom. Det endte med 60 dagers betinget fengsel med en prøvetid på 2 år. Videre fikk han en bot på kr 10.000,- og må betale erstatning til russejenta med kr 10.000,-

Andre saker å lese

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

If advarer om musespising på elbiler

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Les mer i RingeriksAvisa

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.

Les mer i RingeriksAvisa