Halve jobben er gjort

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Spikeren i kista: 3-0 ved Jensen Spikeren i kista: 3-0 ved Jensen Foto: Frank Tverran

Litt over 700 tilskuere så en fartsfylt hockeymatch mellom Ringerike og Narvik i Schjongshallen lørdag.

ring nar 1 0
Kristensen: 1-0 (Foto: Frank Tverran)

Det var hjemmelaget som slo an tonen i starten av matchen. Dette kuliminerte med en Panthers-scoring etter nærmere 14 minutters spill. Kristian Kristensen satte pucken inn i nettet til Partanen, noe som gav nordlendingene en skikkelig kalddusj. Assist var ved Maximilian Petterson og Markus Albert.

Etter denne scoringen satte Narvik på turboen, men til ingen nytte. Selv om mye på slutten av første periode skjedde på Ringerikes banehalvdel, sørget et effektivt forsvar og en solid goalie Emil Lindbom for at det ikke ble noen redusering.

Fortvilelsen vokste på Narvik-benken da Ringerikes Michael Söderberg bare trengte 39 sekunder av andre periode for å øke ledelsen til 2-0. Etter dette så vi veldig mye av den fine flyten i spillet som Ringerike Panthers etterstreber. Og Narvik slapp ikke til.

Tredje periode ble noe mer oppstykket. Litt mange utvisninger, men når tabelltoppen Narvik får bank, kan det forventes en høy temperatur.

Tapertimeouten til Narvik kom allerede 5 minutter før slutt, mens goalie Partanen først ble tatt ut det siste minuttet. Denne anledningen lot ikke Ringerike gå fra seg og økte til 3-0 bare 15 sekunder før full tid. Joachim Jensen scorte med assist fra Maximilian Petterson og Amund Nyland.

Narvik fyrte av 29 skudd mot Ringerikes 22. Det ble 20 straffeminutter til Ringerike, hvorav en 10-minutters til Andresen for usportslig opptreden. Narvik hadde bare 6 minutter samlet tid i boksen.

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.