Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Jensen: 1-1 Jensen: 1-1 Foto: Frank Tverran

Spenningen var til å ta og føle på i Schjongshallen da startsignalet gikk for match nummer to denne helgen. Og spenningen varte helt til siste minutt.

Allerede etter tre minutter tok Narvik ledelsen, men med den farten Ringerike hadde på sitt spill, var vi ikke direkte bekymret. Ennå.

Etter nærmere 14 minutters spill, utlignet Joachim Jensen etter et solospill. Vi kunne derfor gå til pause uten at noen hadde overtaket på oss.

Narvik sjokkåpnet andre periode ved å score allerede etter 2 minutter. Ti minutter senere greide Ringerike igjen å utligne, denne gangen ved Kristoffer Melin, asssistert av Maximilian Pettersson og Kristian Kristensen.

na 2 2 melin
Melin: 2-2 (Foto: Frank Tverran)

I andre periode stoppet spillet helt opp i en situasjon hvor Ringerike hadde lagt press på slottet til Narvik. Årsaken var en narvikpatriot som blåste i en dommerfløyte. I denne situasjonen fikk Narvik snappet pucken, men heldigvis førte situasjonen ikke til noen scoring.

I tredje periode var det Ringerikes tur til å score først. Igjen kaptein Melin med assist av Pettersson og Hansson. Det sto 3-2 til hjemmelaget i ca 10 minutter før Narvik igjen utlignet til 3-3. Spillet økte i tempo og intensitet. Begge lag var nå ivrige etter å ta alle poengene. I kampens hete pådrar Narviks Santanen seg 2 minutter for en hooking. Og da er det 1 minutt og 11 sekunder igjen av matchen.

na 3 2 melin
Melin: 3-2 (Foto: Frank Tverran)

Denne utrolige flaksen lar ikke Ringerike gå fra seg. Igjen er det lagkaptein Kristoffer Melin som setter inn sitt tredje for dagen og Ringerikes fjerde. Med seg  på assist hadde han Jensen og Söderberg.
Sluttresultat: 4-3 og tre nye poeng til Ringerike Panthers.

Etter at ca en tredjedel av serien er unnagjort, har Ringerike Panthers plassert seg i toppskiktet. I helgen gjorde de en solid innsats mot tabelltopp Narvik som de vant over både lørdag og søndag.

18 poeng skal hentes inn før jul. Dette er mot Gjøvik, Furuset og Tønsberg. Det er viktig å samle flest mulig mål når vi møter bunnlaget Gjøvik, og ikke ta fullstendig hvilepause mot et "lett" lag. For ingen ting er lett i ishockey.

Også trenerteamet til Ringerike Panthers har denne helgen bevist at de holder mål. Nå gjelder det at de også fortsetter i samme sporet. Det er fortsatt mye å jobbe med. Ett av dagens baklengsmål kom rett etter en forsvarstabbe i midtleddet. Systematikken i å møte angrep er forøvrig genial, og den virker nesten hver gang.

Ringerike fyrte av 26 skudd mot Narviks 25. Fortsatt altfor mange straffeminutter; 43 til Ringerike og 33 til Narvik. Tilskuertall: 427.

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.