fredag, 03 november 2017 10:15

Det er nå det gjelder

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Det er nå det gjelder Foto: Frank Tverran

Helgens hockeymatcher i Schjongshallen er "vinn eller forsvinn" fra opprykksmuligheten til GET. Og det gjelder både Ringerike og Narvik.

Litt tidlig med en slik påstand. Men det hart vist seg tidligere at det mot slutten av sesongen er så tett i toppen, at hver eneste match må spilles som om det er en kvalik. Begge lagene har til nå vunnet 7 av 10 spilte matcher. Men der hvor Ringerike Panthers har tre rene tap, har Narvik Eagles ett rent tap, en vunnet og en tapt i spillforlengelsen. Derfor har Eagles 24 poeng mot Panthers 21.

Vi har selvfølgelig et lag som Comet som i høyeste grad er med i toppfighten, men denne helgen har vi fokuset på vårt eget hjemmelag. Hasle/Løren skal forøvrig møte Comet i Oslo - en match som etter vår mening er åpen, men med et lite favorittstempel på Comet.

Vår tur i år?
Skal vi fortsette som en evig "nest-best" eller skal vi endelig komme blant de to beste lagene og få spille om opprykk til GET? Mange svært dyktige spillere har vært innom Ringerike - og i år har vi det beste laget vi har hatt noen gang.

Ny trener?
Hvis vi ikke lykkes i år heller, er det tiden for å se etter ny trener. Men kanskje laget leverer to strake seire i helgen og beviser at jeg tar skammelig feil?

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Andre saker å lese

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

If advarer om musespising på elbiler

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Les mer i RingeriksAvisa

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.

Les mer i RingeriksAvisa

3 bøller bortvist fra Hønefoss

15-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Natt til søndag var det tilløp til slagsmål på Søndre Torv i Hønefoss. Tre menn, en i 40-årene og to i 30-årene hadde satt i gang bråket. En slik oppførsel...

Les mer i RingeriksAvisa