mandag, 04 september 2017 08:24

Mastodon tar deg med til et kaldt mørkt sted

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Bill Kelliher (fr.v.), Troy Sanders, Brent Hinds og Brann Dailor utgjør metallegendene Mastodon Bill Kelliher (fr.v.), Troy Sanders, Brent Hinds og Brann Dailor utgjør metallegendene Mastodon Foto: Jimmy Hubbard

Den 22.september slipper Mastodon Cold Dark Place EP (digitalt og på CD) med tidligere uutgitte låter. Limitert 10” Picture Disc kommer 27.oktober.

Tre av låtene “North Side Star”, “Blue Walsh”, og “Cold Dark Place,” ble til under innspillingen av albumet Once More ‘Round The Sun (2014) og ble produsert av Nick Raskulinecz. Den fjerde låta “Toe To Toes” ble til da bandet spilte inn sitt siste album Emperor of Sand og ble produsert av Brendan O’Brien. Sistnevnte ble sluppet like før helga, og kan høres her: “Toe to Toes”

I neste måned dukker Mastodon opp på forsiden av det nylig re-lanserte Revolver Magazine. Bladet blir tilgjengelig med fire forskjellige cover – ett med bilde av hvert medlem fra bandet. Når alle fire forsidene plasseres ved siden av hverandre danner de et bilde av hele bandet, som består av Brann Dailor, Brent Hinds, Bill Kelliher, og Troy Sanders. Klikk her for å se alle fire forsidene.

Som en bonus vil alle abonnenter av Revolver Magazine få en eksklusiv og veldig begrenset versjon av en 7” vinyl singel. Side 1 er versjonen av “Toe To Toes” som kommer på Cold Dark Place, mens side 2 er en tidligere uutgitt instrumentalversjon av same låt. Singlen kommer med et omslag som er eksklusivt designet av Richey Beckett, som også har designet coveret på Cold Dark Place EP.

Mastodon tilbringer de gjenstående månedene av 2017 på veien i Nord Amerika og Europa med turnéen til Emperor of Sand. Vi får besøk på Sentrum Scene mandag 20.november.

Følgende låter utgjør EP’en Cold Dark Place:

    1.North Side Star
    2.Blue Walsh
    3.Toe to Toes
    4.Cold Dark Place

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Andre saker å lese

3 bøller bortvist fra Hønefoss

15-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Natt til søndag var det tilløp til slagsmål på Søndre Torv i Hønefoss. Tre menn, en i 40-årene og to i 30-årene hadde satt i gang bråket. En slik oppførsel...

Les mer i RingeriksAvisa

Slik blir sluttspillet for 1. div kvinner

14-09-2024 Sport Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Slik blir sluttspillet for 1. div kvinner

Med HBK på en solid førsteplass, går de inn i sluttspillet med 45 poeng. Deretter følger Fortuna Ålesund 40 poeng, Bodø/Glimt 37 poeng og Viking med 24 poeng.

Les mer i RingeriksAvisa

Slik vil Nordtun gjøre skolen mer praktisk og mindre teoritung

13-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Slik vil Nordtun gjøre skolen mer praktisk og mindre teoritung

Valgfag på barneskolen, mer praktisk læring i alle fag og et system for å få oversikt over fravær. Det er noen av skolegrepene Kari Nessa Nordtun ønsker seg.

Les mer i RingeriksAvisa