torsdag, 19 januar 2023 18:22

Medlemsmøte i Hole pensjonistforening.

Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Medlemsmøte i Hole pensjonistforening. Foto: Privat (Satt sammen av to bilder)

Torsdag 18. januar 2023 var 24 pensjonister fra Hole pensjonistforening samlet til medlemsmøte på Hole Herredshus.

Ringerike mannskor har gjennom flere år vært foreningens faste underholdning på det første møtet i året. Det var ekstra stor stas å ha dem tilstede i år da det nå var 3 år siden sist.

Formann Rune Western ønsket velkommen. Han innledet oss alle i 1 minutts stillhet for å minnes de i foreningen som har gått bort i løpet av 2022.

17 medlemmer fra Ringerike mannskor med dirigent Leif Berger sang så julen ut. De sang vakkert igjennom 6 kjente og kjære julesanger: Terje Aurdal var god solist i Det lyser i stille grender og O helliga natt, og en kunne kjenne på at roen senket seg.

Etterpå satt vi alle samlet rundt et hesteskobord og spiste snitter med masse godt på (reker, laks og karbonader) og Ringerikskringle levert fra Vik Skysstasjon. Praten gikk livlig og lett over kaffekoppen blant alle oss hyggelige menneskene som var til stede. Gleden fikk utløp hos dem som fikk solgt masse lodd og hos dem som vant gevinster. Sjelden er det så mange gevinster på en utlodning, mellom 25 og 30 gevinster. Reidun Ludmann bidrog med 15 par ullsokker, som hun hadde strikket! Jeg vil også nevne at det ble tatt miljøhensyn, loddene var gjenbrukslodd og medlemmene i foreningen hadde med seg tallerken, kopp, kniv og gaffel.

Til slutt sang koret vakkert inn det nye året, med 6 kjente sanger, hvorav 3 fra Ringerike. Koret avsluttet med en nydelig versjon av Velsignelsen og ble applaudert til ekstranummer. Da fikk vi den kjente og kjære sangen, Fager kveldsol smiler.

Det var en meget fornøyd forsamling som takket for møtet.

Andre saker å lese

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

If advarer om musespising på elbiler

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Les mer i RingeriksAvisa

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.

Les mer i RingeriksAvisa