Oilers henger med i toppen – vant over Ringerike

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Stavanger Oilers vant 3-2 mot Ringerike søndag. Her fra kampen mot Vålerenga i Jordal Amfi tidligere denne sesongen. Stavanger Oilers vant 3-2 mot Ringerike søndag. Her fra kampen mot Vålerenga i Jordal Amfi tidligere denne sesongen. Foto: Annika Byrde / NTB

En god midtperiode sørget for at Stavanger Oilers gikk seirende ut av oppgjøret mot Ringerike i Schjongshallen søndag. Oilers vant 3-2.

Ringerike holdt unna mot Stavanger Oilers' elleve avslutninger i den første perioden.

Tre minutter inn i 2. periode fant gjestene derimot veien til nettmaskene da Sander Hurrød satte pucken i mål. Så tok det ikke mer enn to minutter før de tilreisende Oilers-supporterne fikk mer å juble for. Andreas Klavestad økte til 2-0.

Ringerike kunne redusert på straffeslag, men Oilers-keeper Henrik Holm stoppet Marius Hansens forsøk. Paul Jon Bittner gjorde vondt til verre da han la på til 3-0 kort tid etter straffebommen.

Linus Rosdahl fikk inn en redusering med sju minutter igjen av perioden. Michael Söderberg reduserte til 2-3 med ti minutter igjen, men Ringerike klarte ikke å fullføre opphentingen.

Oilers klatrer opp på 4.-plass med 19 poeng, to bak serieleder Frisk Asker.

Førstkommende torsdag venter Grüner på bortebane for Ringerike, mens Oilers møter Storhamar neste lørdag i eliteserien. Før den tid spiller Oilers mot finske Ilves i mesterligaen.