torsdag, 27 januar 2022 08:38

Haaland: Lewandowski er best i verden

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Erling Braut Haaland mener Bayern Münchens Robert Lewandowski er verdens beste fotballspiller akkurat nå. Erling Braut Haaland mener Bayern Münchens Robert Lewandowski er verdens beste fotballspiller akkurat nå. Foto: AP / Martin Meissner / NTB.

Erling Braut Haaland plasserer Robert Lewandowski foran Lionel Messi som verdens beste fotballspiller.

PSGs Messi vant Ballon d'Or for sjuende gang i november foran Bayern München-stjernen Lewandowski. Mange reagerte da på at den polske spilleren ble forbigått i kåringen.

– Jeg mener Lewandowski er nummer én, med (Karim) Benzema og Messi på delt andre og tredje plass, sier Borussia Dortmund-angriperen i et intervju med ESPN.

Messi nevnte selv Lewandowski under utdelingen i fjor, og sa han burde fått prisen året før. Da ble kåringen avlyst på grunn av koronapandemien.

NTB

Andre saker å lese

3 bøller bortvist fra Hønefoss

15-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Natt til søndag var det tilløp til slagsmål på Søndre Torv i Hønefoss. Tre menn, en i 40-årene og to i 30-årene hadde satt i gang bråket. En slik oppførsel...

Les mer i RingeriksAvisa

Slik blir sluttspillet for 1. div kvinner

14-09-2024 Sport Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Slik blir sluttspillet for 1. div kvinner

Med HBK på en solid førsteplass, går de inn i sluttspillet med 45 poeng. Deretter følger Fortuna Ålesund 40 poeng, Bodø/Glimt 37 poeng og Viking med 24 poeng.

Les mer i RingeriksAvisa

Slik vil Nordtun gjøre skolen mer praktisk og mindre teoritung

13-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Slik vil Nordtun gjøre skolen mer praktisk og mindre teoritung

Valgfag på barneskolen, mer praktisk læring i alle fag og et system for å få oversikt over fravær. Det er noen av skolegrepene Kari Nessa Nordtun ønsker seg.

Les mer i RingeriksAvisa