mandag, 19 april 2021 12:47

Behandler nedslitte kropper

Behandler nedslitte kropper Foto: Trond Schieldrop

I åtte år har Malai holdt på med thai massasje i den nedlagte brudesalongen på Grymyr. Den 1,60 høye og vevre damen bruker sine hender og føtter I å «knekke opp og reparere» nedslitte lemmer. – Alt i kroppen henger nøye sammen og det er viktig å finne en god balanse i livene våre.

Da vi besøkte Malai holdt hun på med å behandle en pasient som hadde skadet kneet sitt på ski. Med flere års utdannelse i thai massasje og 17 års praksis, klarte hun å løse opp i smertene. – Så lenge det ikke er noe brudd, kan jeg gjøre mye for å lindre smerter slik at vedkommende kommer fort til hektene og unngår en lengre sykemelding.

Lindre smerter

Malai er lei seg for at mange tyr til smertestillende midler når de har skadet seg i den tro at det vil hjelpe dem. – Jeg kan lindre smerter og forebygge senskader. Jeg er opptatt av at kroppen er i balanse og at vi gir den god service. Det handler om å ha et godt liv og ikke bare hige etter materielle goder, som kan ødelegge for den indre ro.

Jevnlig vedlikehold

Det er viktig at du gir kroppen jevnlig vedlikehold for å forebygge senskader. Vi sender jo bilen på jevnlig service for å unngå at den kollapser. Slik bør vi jo også behandle kroppen vår, sier Malai. Hun har hatt mange pasienter som har hatt stor nytte av behandlingen. En av dem var en treningsinstruktør som hadde stor nytte av behndlingen.

Styrker kropp og sjel

Damen som hadde vært på skitur og fikk behandling for strekkskaden ble betraktelig bedre. Hun vil fortsette behandlingen hos Malai. – Jeg har vært hos mange behandlere. Hun er den beste til å styrke kropp og sjel

Andre saker å lese

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

19-09-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

For første gang kan du overnatte innendørs over 700 moh. i Nordmarka. Lørdag 21. september er det offisiell åpning av den nye DNT-hytta på Ringkolltoppen.

Les mer i RingeriksAvisa

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

18-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

Ordføreren i Sør-Varanger vil fjerne byens russiske gateskilt. Han ønsker også Nato-øvelser til Øst-Finnmark.

Les mer i RingeriksAvisa

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa