×

Advarsel

JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med id: 500
fredag, 10 januar 2020 07:51

Sjokkbrekk - bil rygget inn i fotobutikk

Skrevet av
Politiet i Stavanger søker etter to maskerte menn som er sett løpe fra stedet etter at en bil rygget inn i en fotobutikk i Lars Hertervigs gate i sentrum av byen. Politiet i Stavanger søker etter to maskerte menn som er sett løpe fra stedet etter at en bil rygget inn i en fotobutikk i Lars Hertervigs gate i sentrum av byen. Foto: Politiet / NTB scanpix

Stavanger-politiet søker etter to maskerte menn som er sett løpe fra stedet etter at en bil rygget inn i en fotobutikk nær Vågen i sentrum.

Politiet fikk melding om sjokkbrekket i Stavanger-butikken i Lars Hertervigs gate klokka 4.25 natt til fredag, der et vitne så to maskerte personer løpe fra stedet etter at en bil hadde rygget inn i butikken. Ingen personer er meldt skadd.

– De to som løp fra stedet, bar på noe, men hva det var, er usikkert. Så det er foreløpig ukjent hvor store verdier tyvene har fått med seg. Det er en del kostbart fotoutstyr i den butikken, sier operasjonsleder Victor Fenne-Jensen i Sørvest politidistrikt til NTB.

Politiet har alle tilgjengelige ressurser på oppdraget.

– Vi søker etter de mistenkte nå. Det er mulig at de kan ha hatt en fluktbil i nærheten, sier Fenne-Jensen.

Bilen som ble brukt står igjen på stedet.

– Vi antar at bilen som er brukt er stjålet, den er koblet. Vi jobber både med bilen og butikken, og begge må undersøkes kriminalteknisk. Vi gjennomgår også videoovervåking, sier operasjonslederen.

Ifølge Stavanger Aftenblad var det sjokkbrekk mot samme butikk i 2016, utført på samme sted og på samme måte, ifølge en ansatt.

Andre saker å lese

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

If advarer om musespising på elbiler

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Les mer i RingeriksAvisa

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.

Les mer i RingeriksAvisa

3 bøller bortvist fra Hønefoss

15-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Natt til søndag var det tilløp til slagsmål på Søndre Torv i Hønefoss. Tre menn, en i 40-årene og to i 30-årene hadde satt i gang bråket. En slik oppførsel...

Les mer i RingeriksAvisa