×

Advarsel

JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med id: 500
tirsdag, 20 august 2019 07:36

Mann i 20-årene slo seg ut av arresten

Skrevet av
Mens politibetjenten på vakt alene bare kunne se på i påvente av forsterkninger, hamret den innsatte løs på glassbyggersteinen i cella til den løsnet og slo seg ut av vinduet og stakk av. Mens politibetjenten på vakt alene bare kunne se på i påvente av forsterkninger, hamret den innsatte løs på glassbyggersteinen i cella til den løsnet og slo seg ut av vinduet og stakk av. Foto: Geir Norendal / NTB scanpix

En mann i politiets arrest i Skien fikk kuttskader da han natt til tirsdag klarte å slå seg ut med hendene gjennom glassbyggerstein og vindu og rømte.

utbryter2
Mannen i 20-årene kom ikke mange hundre meterne før han ble pågrepet av politiet i Skien. Foto: Geir Norendal / NTB scanpix

Sørøst politidistrikt melder om den uvanlige rømningen som skjedde klokka 2.34, der en mann i 20-årene klarte å slå ut glassbyggerstein i celleveggen og stikke av. Glassbyggerstein er spesielt populære på baderom, men brukes også som romdelere, for å slippe gjennom lys. I cellene slipper materialet gjennom lys fra vinduene inn til cella.

– Han satt i vår arrest for utagerende oppførsel tidligere på kvelden. På grunn av oppførselen hans hadde vi litt ekstra oppsyn med cella, med videoovervåking, sier operasjonsleder Tore Grindem til NTB.

Vakthavende så mannen i arresten slå løs på glassbyggersteinene.

– Han klarte å slå steinene løse og kom seg videre ut. Han har brukt ganske mye kraft, det er liksom ikke bare å slå litt på dem, så løsner de. Det ble sett, men det tok litt tid før personen som så det fikk forsterkninger og kunne gå inn sammen med noen, og da var det for seint, forklarer Grindem.

På grunn av den innsattes utagerende tilstand, ble det ikke ansett trygt for politibetjenten å gå inn alene.

– Politiet søkte etter mannen med politihund, og han ble pågrepet 200–300 meter i nærheten klokka 3.00. Han har fått kuttskader på hendene og fikk behandling av helse, opplyser politiet.

Han vil heretter bli plassert på en celle som ikke har glassbyggerstein, forsikrer politiet.

Sist redigert tirsdag, 20 august 2019 07:41

Andre saker å lese

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

If advarer om musespising på elbiler

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Les mer i RingeriksAvisa

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.

Les mer i RingeriksAvisa

3 bøller bortvist fra Hønefoss

15-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Natt til søndag var det tilløp til slagsmål på Søndre Torv i Hønefoss. Tre menn, en i 40-årene og to i 30-årene hadde satt i gang bråket. En slik oppførsel...

Les mer i RingeriksAvisa