JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med id: 499

HBK slo Levanger 3-0

Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Fra en 1.divisjonskamp i 2004 Fra en 1.divisjonskamp i 2004 Foto: Frank Tverran

Selv ikke de tre poengene mot et svakt Levanger på AKA Arena søndag, levner HBK særlig sjanser til å redde plassen i 1.divisjon. Levanger framsto som en svak motstander og er også nedrykkskandidat.

Best før pause
Hønefoss fikk en heldig ledelse et kvarter inn i kampen. Fitim Kastrati sendte et hardt innlegg i feltet. Ballen gikk via et levangerbein i eget nett. Ledelsen burde blitt økt fram mot pause. Da ti minutter gjensto av første omgang ”glemte” Kevin Beugre sin makker Warshaw  som sto i klar scoringsposisjon. Beugres skudd gikk i stanga.

Abdoulaye Seck savnet
Vi så mange feil og famlinger i HBKs forsvar. Seck er ute i tre kampers karantene etter å ha truet en motspiller på livet i kampen mot Bærum. Allikevel holdt HBK nullen til slutt. Det skyldtes nok mer bortelagets svakheter enn hjemmelagets styrke.

Avgjorde på fem minutter
Kevin Beugre la på til 2-0 ti minutter før slutt og til 3-0 fem minutter senere. Den siste var vel egentlig ferdigscoret da
Lindquist la lissepasningen til spissen. Kjekt å ikke vinne på grunn av et selvmål.
Seieren var fortjent.

Lagene rett over streken vant
Åsane vant 5-0 og Fredrikstad 2-0.  Dermed fastslår vi at HBK spiller i 2.divisjon i 2016.
Levanger, Bærum og Nest-Sotra slår trolig følge.
Det gjenstår nå seks serierunder.

HBK fra start:
Mål: Tarjei Aase Omenås
Forsvar: Christopher Lindquist, Kristoffer Hay, Thomas Braaten og Sigurd Svendsen
Midtbane: Fitim Kastrati, Ugonna Anyora, Christian Aas og Bobby Warshaw
Angrep: Morten Hæstad og Kevin Beugre

Bytter HBK:
73. min: Hæstad ut, Andrija Kaludjerovic inn
Overtid: Christopher Lindquist og Fitim Kastrati ut. Ibrahima Dramè og Durim Muqkurtaj inn.

Sist redigert søndag, 20 september 2015 20:12

Andre saker å lese

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.