JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med id: 499
søndag, 13 september 2015 20:05

Siste sjanse for HBK, men de grep den ikke

Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Etter en veldig dårlig første omgang på Bryne erkjenner de fleste at Hønefoss ryker ut av norsk toppfotball. At de slapp unna med bare 3-2 tap er nesten flaks.

Har vi sett HBK så dårlige før?
Nei. Ikke en eneste ting skapte HBK før pause. Kaldusjen kom etter et kvarter. Robert Undheim sendte Bryne i ledelse. Omenås er ikke å klandre. Men laget som så.
Bryne dominerte hele veien. Det var helt fortjent at de doblet ledelsen rett før pause. Da Oddbjørn Skartun slo inn 2-0 , var det som resultat av det jeg vil kalle direkte dårlig spill. HBK spilte jo ballen rette i beina på rogalendingen.

Startet opphentingen for sent
I et fortvilet forsøk på å snu kampen valgte HBK å ta ut Martin Thomassen. Kevin Beugre ble satt inn.
Men den gang ei. Han bidro lite.
Andre omgang var bare fem minutter gammel da Bryne satte inn sitt tredje mål.
Et kjempeskudd fra Skartun. Ufortjent var ikke det heller.

Opphentingen
Reduseringen sto Abdoulaye Seck for 20 minutter før slutt. Da startet egentlig fotballkampen på Bryne. Det er Seck som ruler i HBK nå. Rolig og greit puttet han målet fra kort hold.
3-2 målet sørget spissen Malick Mané for et kvarter før dommeren blåste av for godt. For dette målet bør Brynes forsvar belønnes med minst en konfekteske til jul.
Det var mye dramatikk mot slutten, men Bryne var nærmere 4-2 enn Hønrfoss en utligning.

Siden Åsane vant mot Sandnes Ulf er det nå usannsynlig at bunnlaget Hønefoss kan komme seg på trygg grunn.

Hønefoss fra start:
Keeper: Tarjei Aase Omenås
Forsvar: Christopher Lindquist, Thomas Braaten, Abdoulaye Seck og Andrija Kaludjerović
Midtbane: Martin Thomassen, Christian Aas, Fitim Kastrati og Sigurd Svendsen
Foran: Bobby Warshaw og Malick Mané

Bytter HBK:
Martin Thomassen ble erstattet av Kevin Beugre etter pause
63. min: Andrija Kaludjerović ut og Kristoffer Hay inn.

Andre saker å lese

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.