fredag, 20 juli 2018 09:39

Rødsand og Edvardsen klare for Hønefoss BK

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Rødsand og Edvardsen klare for Hønefoss BK Foto: HBK

Hønefoss Ballklubb spiller i dag på tredje nivå i serien. De ligger nesten i bunnen av tabellen og risikerer nedrykk. Nå styrker de stallen.

Joachim Edvardsen kommer fra OBOS-liga klubben Nest-Sotra der han har spilt 35 kamper for klubben siden januar 2017. Han spilte sesongene 2015 og 2016 for Jerv der han fikk med seg 57 kamper for klubben.

- Gleder meg

- Gleder meg veldig til å komme igang med tiden min i Hønefoss og flytte til Østlandet! Vet at jeg kommer til en ambisiøs klubb som vil opp og frem der de var for ikke så mange år siden, sier Edvardsen.

- Det blir en spennende høst med mange viktige kamper og jeg gleder meg til å bli kjent med gruppen og være en del av det! Er klar over at det er mange gode spillere der med erfaring fra høyere nivå! Så dette blir spennende, avslutter Joachim Edvardsen

24-åringen kan bekle rollene både som høyre back og høyre kant og har skrevet kontrakt ut 2019 sesongen.


Andreas Rødsand kommer som Joachim Edvardsen fra Nest-Sotra. 32-åringen er midtbanespiller som har spilt over 100 kamper for Kristiansund BK i OBOS-ligaen og Eliteserien. Han har siden han debuterte for Nest-Sotra 17.april 2017 spilt 32 kamper for klubben. Han har skrevet kontrakt med Hønefoss BK som gjelder ut 2018 sesongen.


- Det blir en artig utfordring. Håper jeg kan komme inn sammen med flere andre og snu situasjon i klubben sånn vi kan klatre oppover. Akkurat nå blir det kjekt å prøve noe nytt, sier Andres Rødsand.

Begge vil være klare for kampen mot Alta lørdag 11.august på Aka Arena.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Andre saker å lese

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

If advarer om musespising på elbiler

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Les mer i RingeriksAvisa

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.

Les mer i RingeriksAvisa

3 bøller bortvist fra Hønefoss

15-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Natt til søndag var det tilløp til slagsmål på Søndre Torv i Hønefoss. Tre menn, en i 40-årene og to i 30-årene hadde satt i gang bråket. En slik oppførsel...

Les mer i RingeriksAvisa