JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med id: 499

Elendig Hønefoss tapte 4 – 0 mot Ranheim

Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

De fleste av bunnlagene i 1.divisjon var i aksjon onsdag kveld. Hønefoss dro til Trøndelag med bare 14 spillere. Penger skulle spares. De verste nedrykkskonkurrentene tok poeng.  Dermed ser det ut som HBK`s skjebne er beseglet. HBK var var veldig svake i alle ledd.

Kullsvart før pause
HBK la seg godt bakpå fra start. Kontring, var resepten. Men nei, de møtte et langt bedre organisert lag. Før 20 minutter var gått, måtte Omenås hente den første ballen ut av buret sitt. Jo Sondre Aas var alene foran målet da vertene tok ledelsen.
Fem minutter etter får Magnus Blakstad stå umarkert. Omenås må gå den tunge veien til nettmaskene enda en gang.
Om ikke det var nok dro innbytter Ugonna Anyora på seg et gult kort rett før pausesignalet. Til da hadde ikke HBK kommet til en eneste sjanse.

Lite å rope hurra for
Første og eneste sjansen til HBK var da Manè tok et godt frispark fra hjørnet av 16-meteren like etter pausen. Ranheims keeper viste kvaliteter.
HBK forsøkte seg mer offensivt nå, men hva skulle de eller gjøre? Uansett var ikke hjemmelaget lenge på å tilrive seg overtaket igjen.
Som så ofte når et lag ligger under går mye galt. Miguel Hamutenya kom feil inn i en takling og ble takket med gult av dommer Bjørn Hansen. Kevin Beugre misset alene med keeper i 82. minuttet.
Ranheim la på til 3-0 ved Are Tronseth noen få minutter før slutt. For å markere la Mads Reginiussen på til 4-0 like før slutt.

Ranheim kapret tre enkle poeng. For Hønefoss venter 2.divisjon.

HBK fra start:
Mål: Tarjei Aase Omenås
Forsvar: Martin Thomassen, Thomas Braaten, Aleksander Solli,  og Abdoulaye Seck
Midtbane: Miguel Hamutenya, Andrija Kaludjerović, Morten Hæstad og Christian Aas
Angrep: Malick Mané og Kevin Beugre

Bytter HBK:
27. min: Kaludjerović ut, Ugonna Anyora inn