JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med id: 499
søndag, 09 august 2015 20:22

Hønefoss scoret i siste sekund i bunnkampen 2-2

Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Ibrahima Dramé kom høyere opp enn Petter Martinsen og styrte headingen over Øvretveit til det borterste hjørnet. 1-0. Ibrahima Dramé kom høyere opp enn Petter Martinsen og styrte headingen over Øvretveit til det borterste hjørnet. 1-0. Foto: Frank Tverran

Det tok bare fem minutter for bunnkollega Nest-Sotra å snu HBKs ledelse på AKA Arena i gråværet søndag kveld. Resultatene i andre 1.divisjonskamper gjør at det nå er fem poeng opp til sikker plass.
HBKSs utligningsmål kom i siste sekund for andre gang på en uke!

Tok Ledelsen
Etter en halvtimes spill var det nærmest et under at ikke HBK fikk ballen i nettet.
Kevin Beugre mottok et innlegg. To forsøk på å få ballen i mål ble returnert på merkelig vis av forsvaret. Ballen havnet foran beina til Morten Hæstad som fra sju meter knallet over.
Publikum stønnet på tribunene, men bare minuttet etter var det jubel på AKA..
Ibrahima Dramè mottok en pasning fra Kaludjerović. En vakker heading sendte HBK i ledelsen.
Noen minutter etter sidebytte var Malic Mane mer interessert i å drible enn å score. Hjemmelaget burde vært opp i 2-0.

To kjappe fra Nest-Sotra
Et godt langskudd fra John Olav Norheim sørget for balanse og fem minutter etter var samme mann frampå igjen etter corner.
Kevin Beugre fikk lurt inn utligningsmålet i siste sekund, men da hadde mange forlatt tribunene.
Og cornere var mange av. Det var godt over dusinet da undertegnede kom ut av tellingen.

Det blir vanskelig for HBK å overleve i OBOS-ligaen når de heller ikke slår bunnlag på hjemmebane.

HBK stilte slik fra start:
Mål: Tarjei Aase Omenås
Forsvar: Aleksander Solli, Abdoulaye Seck, Thomas Braaten og Martin Thomassen
Midtbane: Morten Hæstad, Andrija Kaludjerović, Christian Aas og Ibrahima Dramé
Angrep: Kevin Beugre og Malick Mané

Bytter  HBK:
58. min: Dramè ble skadet og erstattet av Miguel Hamutenya.
75. min: Kaludjerović ble erstattet Kristoffer Hay (17).
86. min: Martin Thomassen ut, Vasko Kalezic.