fredag, 09 juni 2017 12:23

- Kom igjen om en uke

Skrevet av
- Kom igjen om en uke Foto: Frank Tverran

Dette var beskjeden som møtte næringsdrivende som skulle legge kontanter i nattsafen hos Nordea i Hønefoss.

Minibank og nattsafe er det eneste som står igjen etter at Nordea la ned sin bankekspedisjon i Hønefoss for noen år siden. Nå er også dette midlertidig borte.

- Dette er ganske arrogant av Nordea, uttalte en av bedriftskundene som måtte snu med uforrettet sak.
- En ukes omsetning av kontanter er ganske mye penger og jeg må rapportere denne saken til vårt hovedkontor, avslutter den noe frustrerte butikksjefen.

I følge oppslaget på dørene, som er umulig å lese fordi det er satt et gjerde rundt området, vil arbeidene pågå en uke. Med vår telelinse greide vi å lese oppslaget. Dette er ikke satt opp av NORDEA, men av Loomis.

Hvorfor er det ikke sendt informasjon til kundene?

- Vi har dessverre ikke hatt anledning til å informere kunder på vanlig vis, da flytting av minibank og innskuddsautomat måtte skje på kort varsel grunnet av at huseier skal ombygge lokalene for ny leietager. I forhold til nattsafen eies denne av Loomis, og spørsmål rundt denne må rettes til Loomis direkte, sier kommunikasjonsdirektør Christian Steffensen i Noreda

Hva vil skje fremover?

Vi jobber nå med å finne løsninger slik at kundene i minst mulig grad blir skadelidende. Vi ser blant annet på muligheten for å flytte innskuddsautomaten til våre lokaler på Hvervenmoen, og vi er kjent med at Loomis forsøker å finne en god løsning i forhold til behov for nattsafe, avslutter Steffensen.

Så gjenstår det å se hvor mange av sentrumsbutikkene som reiser til Hvervenkastet med penger hver kveld. Godt det finnes alternativer.

Sist redigert fredag, 09 juni 2017 14:27

Andre saker å lese

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

19-09-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

For første gang kan du overnatte innendørs over 700 moh. i Nordmarka. Lørdag 21. september er det offisiell åpning av den nye DNT-hytta på Ringkolltoppen.

Les mer i RingeriksAvisa

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

18-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

Ordføreren i Sør-Varanger vil fjerne byens russiske gateskilt. Han ønsker også Nato-øvelser til Øst-Finnmark.

Les mer i RingeriksAvisa

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa