torsdag, 06 april 2017 12:24

Disse graver etter gull

Skrevet av
Daglig leder Magne Vegel og prosjektutvikler Veronika Bazika Daglig leder Magne Vegel og prosjektutvikler Veronika Bazika Foto: Frank Tverran

Magne Vegel og Veronika Bazika er ekte gullgravere. Gjennom sitt arbeide i Pan Innovasjon hjelper de ikke bare folk med forretningsidéer til en bedre tilværelse, men de bidrar i høyeste grad til å forbedre den lokale samfunnsøkonomien.

I to år har Pan Innovasjon vært aktiv som Siva inkubator i ringeriksregionen. I dag kan de stolt se tilbake på at de har bidratt til etablering av 5 nye bedrifter og 32 nye arbeidsplasser. Selv teller de tilsammen tre medarbeidere.

Til å begynne med var oppdraget å assistere Viken Skog, men etter hvert bistår de også folk som har bedriftsplaner utenfor "miljøriktig" og skogsrelatert virksomhet.

Gode prognoser

Fram til 2018 regner Pan Innovasjon med at de skal ha hatt en finger med i spillet på tilsammen 9 bedrifter med en omsetning på 200 millioner. Dette representerer ca 80 arbeidsplasser og en verdiskapning i form av skatteinntekter på rundt 10 millioner kroner.

Ta kontakt

Har du en god idé du brenner for, bør du ta kontakt med Pan Innovasjon. Ikke la deg skremme av en litt fremmedartet måte å formulere seg på. Straks du kommer inn i "boblen" deres, vil du få en aha-opplevelse. For her har de mer enn kaffe å by på. Mye mer.

Andre saker å lese

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

If advarer om musespising på elbiler

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Les mer i RingeriksAvisa

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.

Les mer i RingeriksAvisa