lørdag, 15 oktober 2016 19:17

Panthers til topps

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)
Her setter Moen 2-0 Her setter Moen 2-0 Foto: Frank Tverran

I en 1.divisjonskamp i ishockey, slo Ringerike Panthers Gjøvik 5-1 i Schjongshallen lørdag. Dermed plasserte de seg der de hører hjemme: I toppen av tabellen.

De fleste forventet nok at Ringerike Panthers skulle slå nyopprykkede Gjøvik og mjøsgutta fikk problemer med å slippe til foran panterburet. En litt daff første periode endte med 2-0. Målscorere var Melin (A1:Hagen A2: Amble) og Moen (A1: Ryttar A2: Engesveen). Men det må sies at scoringen til Moen var helt rå. Få så den komme. Var vel dagens høydepunkt.

Litt mer tempo i andre periode. Engesveen la på til 3-0 (A1:Nyland A2: Dalen)

I tredje periode økte først Albert til 4-0 (A1:Amble A2: Westman) og da det gjensto nesten 3 minutter fikk Gjøvik trøstemålet ved Paulsen assistert av Jonsson. Men det var ikke helt slutt med det; Hopen avsluttet med 5-1 assistert av Nyland og Ryttar.

Ringerike hadde altfor dårlig uttelling på skuddsjansene sine denne gangen. Et par til burde ha gått inn av de 43 skuddene på mål. Gjøvik hadde 19 skudd på mål. Gjøvik fikk 22 straffeminutter mens hjemmelaget greide seg med 8. 393 tilskuere så kampen.

Narvik sørget for at tabelleder Bergen fikk null poeng da de vant 7-3. Dette fører Ringerike Panthers opp i serietoppen med 19 poeng - ett poeng foran Bergen. Men Bergen har 1 kamp mindre spilt og reurkampen er allerede søndag, så serietoppen er noe utrygg og kan bli kortvarig. Greier Narvik å slå Bergen i Bergen, skal nok Ringerike Panthers greie det samme i slutten av oktober.

Beste Panthergutt ble Dennis Ryttar.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Andre saker å lese

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

If advarer om musespising på elbiler

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Les mer i RingeriksAvisa

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.

Les mer i RingeriksAvisa

3 bøller bortvist fra Hønefoss

15-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Natt til søndag var det tilløp til slagsmål på Søndre Torv i Hønefoss. Tre menn, en i 40-årene og to i 30-årene hadde satt i gang bråket. En slik oppførsel...

Les mer i RingeriksAvisa