Gjøvik-Ringerike: 3-5

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)

Allerede etter 35 sekunder fikk Ringerike en baklengs i en ishockeymatch på Gjøvik onsdag. Og først under et powerplay litt over midtveis i perioden fikk Ringerike utlignet.

Da var det Engesveen som satte pucken i mål assistert av Ryttar og deJonge. Og under minuttet senere økte Ringerike til 1-2 ved Pedersen assistert av Fosse og Westman. I andre periode økte Ringerike til 1-3. Nå var det deJonge som lagde målet og Kristoffersen og Pedersen som assisterte. På tampen av perioden reduserte Gjøvik til 2-3.

I tredje periode fikk Ringerike en utvisning og Gjøvik var frampå og utlignet til 3-3. Westman trengte 23 sekunder på å rette på dette og økte til 3-4. Assist ved Amble og Nyland. Melin satte sluttstrek sekunder før full tid med 3-5. Assist ved Fosse og Ryttar.

Ringerike pådro seg 14 straffeminutter mens Gjøvik greide seg med 8. Ringerike hadde 28 skudd på mål mot Gjøviks 21.

Det er nå Bergen som topper tabelllen etterfulgt av Ringerike. Det er påregnelig at Bergen forsetter å subbe inn poeng fram mot slutten av oktober. Men da er det slutt, for da skal de møte Ringerike.

Men nå kommer Gjøvik til Hønefoss. Møt opp i Schjongshallen lørdag klokka 16.00.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Andre saker å lese

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.