mandag, 05 august 2024 10:38

Color Line kansellerte avgang: Nær 1500 passasjerer rammet

Skrevet av
– Det jobbes nå på spreng med å rette feilen. Vi håper å gå som normalt igjen i ettermiddag, sier salgs- og markedssjef Nina Moland Andersen i Color Line. – Det jobbes nå på spreng med å rette feilen. Vi håper å gå som normalt igjen i ettermiddag, sier salgs- og markedssjef Nina Moland Andersen i Color Line. Foto: Erik Flaaris Johansen / NTB

Color Line kansellerte mandagens første tur til Sverige på grunn av tekniske problemer. Kanselleringen rammer 1483 passasjerer.

Color Hybrid skulle etter planen reist fra Sandefjord til Strömstad klokken 10 mandag formiddag, ifølge Sandefjords Blad.

– Det er tekniske problemer som gjør at vi dessverre må kansellere dagens første tur til Sverige, opplyser salgs- og markedssjef Nina Moland Andersen i Color Line til avisen.

Hun opplyser at 1483 gjester er rammet av kanselleringen.

Mange hadde allerede sjekket inn da de fikk beskjed om den avlyste turen og måtte kjøre ut igjen av kaiområdet i 9.15-tiden, skriver NRK.

– Det jobbes nå på spreng med å rette feilen. Vi håper å gå som normalt igjen i ettermiddag, sier Andersen.

Andre saker å lese

3 bøller bortvist fra Hønefoss

15-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Natt til søndag var det tilløp til slagsmål på Søndre Torv i Hønefoss. Tre menn, en i 40-årene og to i 30-årene hadde satt i gang bråket. En slik oppførsel...

Les mer i RingeriksAvisa

Slik blir sluttspillet for 1. div kvinner

14-09-2024 Sport Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Slik blir sluttspillet for 1. div kvinner

Med HBK på en solid førsteplass, går de inn i sluttspillet med 45 poeng. Deretter følger Fortuna Ålesund 40 poeng, Bodø/Glimt 37 poeng og Viking med 24 poeng.

Les mer i RingeriksAvisa

Slik vil Nordtun gjøre skolen mer praktisk og mindre teoritung

13-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Slik vil Nordtun gjøre skolen mer praktisk og mindre teoritung

Valgfag på barneskolen, mer praktisk læring i alle fag og et system for å få oversikt over fravær. Det er noen av skolegrepene Kari Nessa Nordtun ønsker seg.

Les mer i RingeriksAvisa