fredag, 19 april 2024 11:56

Ida Arnesen Gulbrandsen ny daglig leder i Menova

Skrevet av
Ida Arnesen Gulbrandsen Ida Arnesen Gulbrandsen Foto fra MENOVAS hjemmeside

Menova informerer på sin FB-side at Ida Arnesen Gulbrandsen er ansatt som ny daglig leder i Menova.

Menova gikk for et internt opprykk når de ansatte ny daglig leder i selskapet. Økonomi- og administrasjonsleder Ida Arnesen Gulbrandsen starter 1. oktober i den nye jobben.

- Ida har vært hos oss i kun noen måneder. På disse månedene har hun vist at hun er en tydelig og stø leder, med et varmt hjerte for arbeidsinkludering, sier styreleder i Menova AS Finn Moholdt.

- Selv om vi fikk over 50 søkere på stillingen, fant vi ikke den personen som vi opplevde hadde full match i den profilen vi ønsket. Ønsket var en person med god erfaring fra forretningsutvikling, salg og gjerne konsulentvirksomhet, samtidig med solid og dokumentert ledererfaring. Vi har derfor valgt å gå for en løsning hvor dagens daglige leder Magne Enger fortsetter hos oss på konsulentbasis med fokus på, og ansvar for forretningsutvikling. Ida vil stå for daglig drift, sikre leveransene til NAV, våre eierkommuner og at vi holder avtalt kvalitet til alle våre kunder og utvikle organisasjonen. Menova går krevende tider i møte og denne løsningen mener styret i Menova er den beste, sier Finn Moholdt.

Kort om Ida Arnesen Gulbrandsen
Alder: 54 år
Bosted: Jevnaker
Tidligere arbeidsgivere: Kommer fra Sparebank1 Økonomihuset som regnskapsrådgiver. Jobbet før det i nesten 10 år i Ringerikskraft som blant annet regnskapssjef, controller og konstituert daglig leder for entreprenørvirksomheten.

Andre saker å lese

3 bøller bortvist fra Hønefoss

15-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Natt til søndag var det tilløp til slagsmål på Søndre Torv i Hønefoss. Tre menn, en i 40-årene og to i 30-årene hadde satt i gang bråket. En slik oppførsel...

Les mer i RingeriksAvisa

Slik blir sluttspillet for 1. div kvinner

14-09-2024 Sport Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Slik blir sluttspillet for 1. div kvinner

Med HBK på en solid førsteplass, går de inn i sluttspillet med 45 poeng. Deretter følger Fortuna Ålesund 40 poeng, Bodø/Glimt 37 poeng og Viking med 24 poeng.

Les mer i RingeriksAvisa

Slik vil Nordtun gjøre skolen mer praktisk og mindre teoritung

13-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Slik vil Nordtun gjøre skolen mer praktisk og mindre teoritung

Valgfag på barneskolen, mer praktisk læring i alle fag og et system for å få oversikt over fravær. Det er noen av skolegrepene Kari Nessa Nordtun ønsker seg.

Les mer i RingeriksAvisa