tirsdag, 16 januar 2024 22:51

Norsk kvinne vant 1,36 milliarder kroner i Eurojackpot: – Største premien noensinne

Skrevet av
Lotteri- og trekningsredaktør Ingrid Roterud Mathisen i Norsk Tipping avbildet tirsdag kveld like før hun ringte opp den nybakte milliardæren. Lotteri- og trekningsredaktør Ingrid Roterud Mathisen i Norsk Tipping avbildet tirsdag kveld like før hun ringte opp den nybakte milliardæren. Foto: Christian Dybendal / Norsk Tipping / NTB

En norsk kvinne vant tirsdag kveld 1,36 milliarder kroner i Eurojackpot. Det er med svært god margin ny rekord her til lands, ifølge Norsk Tipping.

Dette er den største premien noensinne hos Norsk Tipping.

Vi fikk tak i den nybakte Eurojackpot-milliardæren ved 22.15-tiden tirsdag kveld. Kvinnen hadde ikke sjekket Eurojackpot-kupongen sin og ante ikke hva som hadde skjedd.

– Hæ, er dette tull eller? var det første kvinnen sa.

– Det er jo bare helt vanvittig, sa hun videre og måtte le litt.

Hun tok beskjeden om at hun hadde vunnet over 1,3 milliarder kroner svært rolig.

– Det er veldig moro. Jeg kommer til å dele mye med familien. I tillegg kommer jeg nok til å reise en del, sier kvinnen.

Vinneren kommer til å få tett oppfølgning videre. Både fra Norsk Tipping og fra advokatfirmaet Dehn, som bistår Norsk Tipping som en nøytral part i dette arbeidet.

Førstepremiepotten i den nåværende Eurojackpot-trekningen har bygd seg opp helt siden fredag 17. november i fjor. Den har siden 2. januar ligget på maksnivået, som altså er 120 millioner euro.

Den forrige Norsk Tipping-rekorden er fra 2020 da en mann vant 485,1 millioner kroner. Det var også i Eurojackpot, som er et samarbeid mellom 18 land. Tirsdagens rekord er dermed over dobbelt så høy som den forrige rekorden.

Sist redigert tirsdag, 16 januar 2024 23:09

Andre saker å lese

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

If advarer om musespising på elbiler

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Les mer i RingeriksAvisa

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.

Les mer i RingeriksAvisa

3 bøller bortvist fra Hønefoss

15-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Natt til søndag var det tilløp til slagsmål på Søndre Torv i Hønefoss. Tre menn, en i 40-årene og to i 30-årene hadde satt i gang bråket. En slik oppførsel...

Les mer i RingeriksAvisa