Panthers uten poeng

Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Panthers uten poeng Foto: Frank Tverran

Stjernen kjempet seg til en forventet seier borte mot Ringerike. Kampens første mål kom ved Peter Lindblad i det sjuende minuttet, før Karel Slavata nettet under minuttet senere.

Joachim Engesveen reduserte til 1-2 for vertene før første pause, men for gjestene var alt annet enn seier godt nok, og Albind Lindgren økte ledelsen da halvtimen var spilt. I tredje periode utlignet Ringerike to ganger, men Magnus Haugens scoring i det 52. minutt sørget for 3-2-seier for østfoldingene.

Ringerike – Stjernen 3-4 (1-2, 0-1, 2-1)

624 tilskuere

Mål:

1. periode: 0-1 (6.03) Peter Lindblad (Joacim Sundelius), 0-2 (6.46) Karel Slavata (Lukas Enqvist), 1-2 (14.35) Joachim M. Engesveen (Jonas Moen).

2. periode: 1-3 (30.08) Albind Lindgren (Hampus Gustafsson, Sundelius).

3. periode: 2-3 (46.39) Anders T. Henriksen (Michael Söderberg, Jørgen N. Langdalen), 3-3 (48.39) Söderberg (Erik J. Vestman, Kristoffer Melin), 3-4 (52.28) Magnus Haugen (Antti Kauppila).

Dommer: Eirik Hansen, Jutul.

Utvisninger: Ringerike 7 x 2 min. og 2 x 10 min. Stjernen 6 x 2 min.

Sist redigert fredag, 16 november 2018 12:26