lørdag, 22 oktober 2016 10:25

Nytt album fra KORN

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

KORNs tolvte studioalbum «THE SERENITY OF SUFFERING» representerer en helhet i bandets karriere med et tydelig blikk mot fremtiden. De utnytter sine kunstneriske bånd og dype historie til å dra seg frem gjennom mørket og finner nye måter å skape et moderne album som fornyer deres ikoniske lyd på en frisk og spennende måte.

Siden i sommer har det to ganger Grammy Award-vinnende bandet herjet Amerika med utsolgte konserter sammen med Rob Zombie og Breaking Benjamin. De nye låtene som ble sluppet (“Rotting In Vain,” “Insane,” “A Different World” featuring Corey Taylor og “Take Me”) ble tungt omfavnet av fans og kritikere. Samlet genererte videoene over 15 millioner visninger i YouTube og har streamet mer enn 10 millioner.

«THE SERENITY OF SUFFERING» er produsert av Nick Raskulinecz (Foo Fighters, Deftones, Mastodon), og markerer et comeback til dual-gitar, dynamikk og noen av frontmann Jonathan Davis mest inspirerte øyeblikk og selvreflekterende uttrykk.

Albumet viser et KORN – som også består av James "Munky" Shaffer (gitar), Reginald "Fieldy" Arvizu (bass), Brian "Head" Welch (gitar) og Ray Luzier (trommer) – som utnytter all sinne og kraft til å balansere mellom lys og mørke på den måten som bygde bandets varemerke helt i fra starten.

KORN skapte et udødelig bånd i 1993 første gang Jonathan Davis, James "Munky" Shaffer, Reginald "Fieldy" Arvizu, og Brian "Head" Welch besluttet å lage musikk sammen. De utøste blod, svette og tårer i studio og på scenen, med et ubestridelig og unikt sound som permanent endret kursen på rocken. Etter seks banebrytende utgivelser, to Grammy Awards, utallige utsolgte show, og 40 millioner solgte album på verdensbasis, forlot "Head" bandet i 2004 for å bekjempe sin rusavhengighet. KORN rekruterte trommeslager Ray Luzier i 2007 og slapp fire full-lengdere til. I 2012 ble det en triumferende og tårefylt reunion på scenen da bandet headlinet Carolina Rebellion Festival da "Head" dukket opp i sin legendariske del på "Blind". Gamle bånd ble på ny knyttet og tiden var inne for et nytt studioalbum. The Paradigm Shift, som sømløst blandet bandets alltid tilstedeværende innovasjon med dets matalliske signatur, banet vei for fremtiden enda en gang. I 2014 startet KORN startet sitt 20-års jubileum ved å spille det kritikerroste selvtittulerte debutalbumet i sin helhet. Konsertene ble så godt mottatt at de fortsatte festlighetene inn i 2015.

Alt dette har ledet frem til dagens utgivelse – KORNs tolvte album: «THE SERENITY OF SUFFERING»

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Andre saker å lese

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

If advarer om musespising på elbiler

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Les mer i RingeriksAvisa

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.

Les mer i RingeriksAvisa

3 bøller bortvist fra Hønefoss

15-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Natt til søndag var det tilløp til slagsmål på Søndre Torv i Hønefoss. Tre menn, en i 40-årene og to i 30-årene hadde satt i gang bråket. En slik oppførsel...

Les mer i RingeriksAvisa