torsdag, 06 april 2023 09:28

Hovland i drømmegruppe i Masters – spiller med Woods og OL-mesteren

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Viktor Hovland skal gå de to første rundene i US Masters sammen med Tiger Woods. Viktor Hovland skal gå de to første rundene i US Masters sammen med Tiger Woods. Foto: Eric Gay / AP / NTB

Det norske golfesset Viktor Hovland har blitt plassert i samme gruppe som legenden Tiger Woods og regjerende olympiske mester Xander Schauffele i US Masters.

De tre skal gå de to første rundene sammen i den prestisjetunge turneringen, opplyste US Masters på sine nettsider tirsdag.

Woods har ikke spilt mange turneringer siden han pådro seg alvorlige skader i en bilulykke i februar 2021. Han har prioritert å spille i de største turneringene og er dermed på plass på Augusta denne uken.

Han har vunnet turneringen hele fem ganger, der den første kom som 21-åring tilbake i 1997.

I årets utgave på Augusta skal han dele banen sammen med Hovland og Schauffele de to første rundene. Sistnevnte vant OL-turneringen i Tokyo i 2021 og er sammen med sine to gruppekamerater en stor stjerne i golfverden.

Hovland har aldri før gått til topps i en majorturnering. I 2021 ble han nummer 21 i Masters, mens han i 2019 ble kåret til beste amatør i turneringen.

Trioen slår ut klokken 16.18 torsdag og 22.18 fredag.

NTB

Andre saker å lese

3 bøller bortvist fra Hønefoss

15-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Natt til søndag var det tilløp til slagsmål på Søndre Torv i Hønefoss. Tre menn, en i 40-årene og to i 30-årene hadde satt i gang bråket. En slik oppførsel...

Les mer i RingeriksAvisa

Slik blir sluttspillet for 1. div kvinner

14-09-2024 Sport Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Slik blir sluttspillet for 1. div kvinner

Med HBK på en solid førsteplass, går de inn i sluttspillet med 45 poeng. Deretter følger Fortuna Ålesund 40 poeng, Bodø/Glimt 37 poeng og Viking med 24 poeng.

Les mer i RingeriksAvisa

Slik vil Nordtun gjøre skolen mer praktisk og mindre teoritung

13-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Slik vil Nordtun gjøre skolen mer praktisk og mindre teoritung

Valgfag på barneskolen, mer praktisk læring i alle fag og et system for å få oversikt over fravær. Det er noen av skolegrepene Kari Nessa Nordtun ønsker seg.

Les mer i RingeriksAvisa