Målkalas da Vålerenga slo Ringerike

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Vålerenga vant mot Ringerike i eliteserien i ishockey søndag. Vålerenga vant mot Ringerike i eliteserien i ishockey søndag. Foto: Annika Byrde / NTB

Målene rant inn i andre periode i kampen mellom Vålerenga og Ringerike i eliteserien i ishockey søndag. Vålerenga vant til slutt 5-3.

Mika Partanen sendte Vålerenga i ledelsen 5,08 minutter inn i første periode. I overtallsspill slo Ringerike tilbake tre og et halvt minutt inn i andre periode.

Det tok derimot ikke mange minuttene før Vålerenga var tilbake i ledelsen. To raske mål fra Tobias Lindström og Rasmus Ahlholm sendte VIF opp i 3-1.

Åtte minutter ut i perioden reduserte Dustin Parks for Ringerike, men femten sekunder senere noterte Lindstrøm seg for sin andre scoring for kvelden. Lagene scoret hvert sitt mål i siste periode.

Vålerenga ligger på 3.-plass i eliteserien. To poeng bak Storhamar og tre poeng bak Oilers. Ringerike ligger på 9.-plass.

I søndagens andre kamp tok Manglerud viktige poeng i kampen om å kvalifisere seg til sluttspillet. Lillehammer utlignet til 4-4 med to minutter igjen av kampen, men Christoffer Berger ble matchvinner for Manglerud 20 sekunder senere.