tirsdag, 27 desember 2022 16:39

To kvinner i 20- og 60-årene funnet døde i Kragerø

Skrevet av
To kvinner i 20- og 60-årene ble mandag kveld funnet døde i en bolig på Levangsheia i Kragerø. Politiet etterforsker saken som mistenkelige dødsfall. To kvinner i 20- og 60-årene ble mandag kveld funnet døde i en bolig på Levangsheia i Kragerø. Politiet etterforsker saken som mistenkelige dødsfall. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

To kvinner i 20- og 60-årene ble mandag kveld funnet døde i en bolig i Kragerø. Politiet etterforsker saken som mistenkelige dødsfall.

– Krimteknikere har undersøkt åstedet siden mandag kveld. På nåværende tidspunkt har vi ikke grunnlag for å tro at det har skjedd noe straffbart. Vi skal foreta avhør av vitner og fortsette tekniske undersøkelser, sier politistasjonssjef Øystein Skottmyr til Kragerø Blad Vestmar.

Det var i 23-tiden mandag kveld at nødetatene rykket ut til en bolig på Levangsheia i Kragerø.

To kvinner i 20- og 60-årene ble funnet livløse på stedet, og de ble kort tid senere ble erklært døde av helsepersonell. De to har en familierelasjon, men Skottmyr vil overfor NTB ikke gå inn på hva slags type familierelasjon det er snakk om.

– De er norske statsborgere, og de er ikke kjent for oss fra tidligere, sier Skottmyr.

Han sier at nødetatene rykket ut etter å ha mottatt en bekymringsmelding fra en bekjent av den ene av de avdøde, som ikke hadde klart å komme i kontakt med vedkommende.

– Foreløpig har vi ingen formening om hvor lenge de har vært døde, sier Skottmyr.

Politiet vet på nåværende tidspunkt ikke noe om dødsårsaken og at de ikke vil kunne si noe om det før en obduksjonsrapport foreligger. Det er ikke klart når en foreløpig obduksjonsrapport vil være klar, men det vil tidligst skje onsdag.

– Saken etterforskes som et mistenkelig dødsfall, men det er fordi vi her har to personer med en ukjent dødsårsak, sier Skottmyr.

Andre saker å lese

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

If advarer om musespising på elbiler

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Les mer i RingeriksAvisa

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.

Les mer i RingeriksAvisa