mandag, 14 november 2022 21:38

Bensinstasjon ranet med håndvåpen i Oslo

Skrevet av
Ifølge politiet er en person utsatt for et væpnet ran på en bensinstasjon på Øraker i Oslo. En gjerningsperson skal ha truet en ansatt med våpen. Ifølge politiet er en person utsatt for et væpnet ran på en bensinstasjon på Øraker i Oslo. En gjerningsperson skal ha truet en ansatt med våpen. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

En ansatt på Shell Bjørnsletta i Oslo er utsatt for et væpnet ran, varsler politiet. Ingen er skadd, og politiet har mange ute og jakter på gjerningsmannen.

Politiet søker i området med store styrker, skriver Oslo politidistrikt på Twitter.

– Klokka 19.45 fikk vi melding fra bensinstasjonens eier om et væpnet ran. En gjerningsperson hadde vært inne og truet med håndvåpen, og dratt fra stedet i ukjent retning, sier politiets innsatsleder Anders Rønning.

Gjerningsmannen beskrives som en mann med nordisk utseende, over 1,75 høy, med blå lue, kamuflasjejakke og dongeribukser. Han har fått med seg penger, og flyktet i utgangspunktet til fots sørover fra gjerningsstedet.

Det er mange politifolk og -biler på stedet, og også rundt om på Oslos vestkant etter ranet. Den ansatte er fysisk uskadd, og blir ivaretatt av bensinstasjonens eier.

– Vi søker etter gjerningspersonen, tar avhør av den ansatte, og gjennomfører en åstedsundersøkelse, sa operasjonsleder Per-Ivar Iversen i Oslo politidistrikt til NTB kort tid etterpå.

Andre saker å lese

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

If advarer om musespising på elbiler

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Les mer i RingeriksAvisa

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.

Les mer i RingeriksAvisa