Bunnlaget Grüner slo Ringerike 7-2 (1-1, 3-0, 3-1)i torsdagens match.

For Ringerike scorte Söderberg og Nilsen.

Etter 10 spilte kamper skjer det utrolig lite hos Ringerike. De har kun vunnet 1 kamp. De bør nå ha etablert seg i Fjordkraft-ligaen og vite hvilke krav som stilles for å kunne bevege seg i det minste litt oppover på tabellen.

Trenger laget en ny trener? Tre poeng etter 10 spilte kamper er svakt!

Sjokktap for Frisk

Frisk Asker måtte se seg slått hjemme av Manglerud Star i en dramatisk serierunde i ishockey. Vålerenga er ny serieleder etter 2-1 borte mot Stjernen.

Mål av Parker Bowles, Mats Henriksen, Mathias Trygg og Darien Craighead ga kontringssterke MS 4-2-seier og tre poeng selv om Frisk vant skuddstatistikken hele 46-29.

Dermed var det klart at laget som vant i Fredrikstad ville skyve Frisk ned fra tabelltoppen. Mathis Olimb scoret vinnermålet for Vålerenga 1.04 minutter før slutt, og dermed er oslolaget ny serieleder.

Mika Partanen ga Vålerenga en tidlig ledelse, men Austin Cangelosi utlignet tidlig i den tredje perioden.

Krigekamp

– Vi er veldig fornøyd med seier i en krigekamp. Vi følte vi hadde dommerne mot oss. Det var ikke voldsomt bra spillemessig, men det var deilig å ta tre poeng, sa Vålerenga-spiller Martin Røymark til TV 2.

Vålerenga er to poeng foran Frisk, tre foran Stjernen. Stavanger er fire poeng bak det nye lederlaget, med to kamper mindre spilt som følge av sin mesterligadeltakelse.

Storhamar vendte til 3-2-seier over Lillehammer etter forlengning og har like mange poeng som Stavanger.

Vendte på tampen

Lillehammer var på vei mot seier i mjøsderbyet med 2-0-ledelse vel halvveis i den siste perioden. Eirik Salstens reduseringsmål tente et håp hos gjestene, og 19 sekunder før slutt utlignet Martin Rønnild. Bare 46 sekunder ut i forlengningen fullførte Tommy Hjelm vendingen med 2-3-målet.

Ufortjent var det ikke ettersom Storhamar vant skuddstatistikken 35-17, men det føltes bittert for Lillehammer.

– Det er vanskelig å være fornøyd med ett poeng i dag, sa Martin Gran til TV 2. Han misset en stor sjanse rett før Storhamar utlignet.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Andre saker å lese

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.