Ranger denne artikkelen
(2 Stemmer)
Arkivfoto fra tidligere møte Arkivfoto fra tidligere møte Foto: Frank Tverran

Det begynte ikke så bra i Tønsberg. Men du verden for en opphenting! Bredden er fortsatt god - det var tre forskjellige målscorere.

Det hadde ikke gått fullt to minutter av første periode før Vikings scorte første målet. Etter dette spilte Pantehrs en fantastisk periode hvor de hadde det meste av spillet, men ikke mulighetene. Bare 11 sekunder før periodens slutt økte Vikings til 2-0. Selv med objektive brilleglass virket dette en smule urettferdig - men det er scoringer som teller.

I andre periode fikk ikke Panthers fortsette med det flotte pasningsspillet. Nå brøt Vikings opp dette og gikk mer aggressivt på. Men i dag var forsvaret til Panthers i god form, og Vikings oppnådde lite med denne taktikken. Spillet bølget fram og tilbake i høyt tempo i en underholdende periode. Mot slutten av perioden var det 4 mot 4 da Westman snappet pucken og kontret oppover venstresiden. Fra skrå vinkel satte han pucken direkte i motsatt kryss. Nydelig scoring. 2-1.

Fem minutter inn i tredje perioden var det Melin sin tur. Assist ved Westman. Utligning til 2-2. Men det sluttet ikke der. Panthers fortsatte sin fantastiske opphenting og drøye 7 minutter før slutt var det Jordhøy som skulle score. Assist ved Amble og Melin. 2-3 og Panthers var i ledelsen. Nå fulgte 7 desperate minutter for et slitent tønsberglag. Tapertimeout og keeper i spill det site minuttet hjalp ikke.

Ringerike tok med seg tre poeng fra tabelleder Vikings i Tønsberg. Sterkt!

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.