fredag, 29 juli 2022 08:12

Arsenal-keeper med kapteinsstøtte til Ødegaard: – Heldig som har han i laget

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Martin Ødegaard er blant de heteste kandidatene når Mikel Arteta skal offentliggjøre sin nye kaptein. Martin Ødegaard er blant de heteste kandidatene når Mikel Arteta skal offentliggjøre sin nye kaptein. Foto: Fredrik Varfjell / NTB.

Martin Ødegaard blir av mange regnet som den største favoritten til å ta over kapteinsbindet i Arsenal. Nå blir nordmannen hyllet av lagkamerat Aaron Ramsdale.

– Jeg har ingen problemer med at Ødegaard er kapteinen vår. Vi er heldige som har han i laget vårt, forteller Arsenals sisteskanse i David Seamans podkast.

NRK omtalte saken først.

Mikel Arteta er ventet offentliggjøre kapteinsvalget innen kort tid, og Ramsdale mener Ødegaard besitter mange av de nødvendige kvalitetene for å være klubbens lederskikkelse videre.

– Martin er kanskje ikke den som snakker høyest, men du trenger ikke alltid at kapteinen din gjør det. I en garderobe kan du likevel ha tre eller fire andre lederskikkelser som snakker høyt, poengterer keeperen.

– Han er kaptein for landet sitt og for en 23-åring har han bokstavelig talt rukket å oppleve det meste, fortsetter Ramsdale.

Martin Ødegaard signerte en permanent avtale med Arsenal i fjor sommer etter å ha tilbrakt et halvt år på lån. Også Ramsdale ankom London-klubben før forrige sesong.

Burvokteren avslører samtidig at Ødegaard og Arsenal-sjef Arteta har et spesielt forhold.

– De snakker spansk sammen, så jeg har ikke peiling på hva de snakker om. Martin snakker perfekt engelsk, men likevel snakker de sammen på spansk.

Sist redigert fredag, 29 juli 2022 08:22
NTB

Andre saker å lese

3 bøller bortvist fra Hønefoss

15-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Natt til søndag var det tilløp til slagsmål på Søndre Torv i Hønefoss. Tre menn, en i 40-årene og to i 30-årene hadde satt i gang bråket. En slik oppførsel...

Les mer i RingeriksAvisa

Slik blir sluttspillet for 1. div kvinner

14-09-2024 Sport Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Slik blir sluttspillet for 1. div kvinner

Med HBK på en solid førsteplass, går de inn i sluttspillet med 45 poeng. Deretter følger Fortuna Ålesund 40 poeng, Bodø/Glimt 37 poeng og Viking med 24 poeng.

Les mer i RingeriksAvisa

Slik vil Nordtun gjøre skolen mer praktisk og mindre teoritung

13-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Slik vil Nordtun gjøre skolen mer praktisk og mindre teoritung

Valgfag på barneskolen, mer praktisk læring i alle fag og et system for å få oversikt over fravær. Det er noen av skolegrepene Kari Nessa Nordtun ønsker seg.

Les mer i RingeriksAvisa