mandag, 13 juni 2022 14:17

Innendørs paraktiviteter- hva kan du gjøre når det regner ute?

Innendørs paraktiviteter- hva kan du gjøre når det regner ute? Foto: Unsplash

I Norge er vi vant til at det ikke alltid er så fint vær, og å måtte finne på ting å gjøre inne. Det er lett å miste inspirasjonen etter flere dager med kaldt vær eller regn, og hva skal man da finne på. Hvis man er i et forhold og bruker tiden inne sammen, så finnes det en rekke ting man kan finne på.

Dersom man ikke har en partner å nyte tiden sammen med, kan man alltids gå inn på datingsider på nett, der man kanskje er heldig å finne kjærligheten. Da bør du gå inn på de beste datingsider for å finne modne damer av Tiamly. La oss ta en titt på ting du kan gjøre innendørs med partneren din!

Arranger date kveld 

Det er viktig å prioritere tid sammen når man er i et forhold, og det finnes ingen mer perfekt dag å gjøre det på, enn når det regner. Da kan man arrangere en koselig date kveld! Dere kan sette en meny og lage en god middag sammen. Her kan man velge noe litt ekstra tidkrevende og godt, slik at dere to kan bruke tid sammen i kjøkkenet. Kjøp noe godt å drikke, demp belysningen, tenn noen stearinlys og sett på litt romantisk musikk. Da vil det garantert bli en hyggelig og romantisk aften der dere kan nyte hverandres selskap.

Finn en ny serie

Å ha en god serie man kan se med kjæresten sin kommer ofte godt med. Da slipper man å lete etter en ny film hver gang man skal slappe av og se på tv sammen. I tillegg er det utrolig spennende, og dere har noe dere kan følge med på sammen. Dersom været er grått ute så er det ekstra koselig å sitte inne og kose seg med en god serie! Det finnes mye forskjellig dere kan titte på hos ulike strømmetjenester som Netflix, Disney plus, TV 2 Play og mye, mye mer. Prøv å finne en serie i en kategori som dere begge synes er spennende, da er det mye morsommere ås e sammen.

Skaff dere en hobby sammen

En felles hobby fungerer litt på samme måte som en serie; noe å gjøre når dere har litt ekstra tid til overs, eller kjeder dere i hverdagen. Dette kan være nærmest hva som helst. Kanskje dere er matinteresserte og ønsker å utvide horisontene deres? Da kan dere kjøpe kokebøker eller se på matlagingsvideoer på nett. Hvis dere er mer av de kunstneriske typene, så kan dere jo male, tegne eller gjøre noe annet håndarbeid.

 

Spill et nytt spill sammen

Det er få ting som får tiden til å gå kjappere enn morsomme spill. Dette kan man sitte i timevis å gjøre sammen, og er både hyggelig, lærerikt og sosialt. Spill starter ofte gode samtaler, og dere får tid til å være med hverandre og konkurrere litt. Dere må selvsagt sørge for at konkurranseinstinktet ikke tar overhånd, og kanskje styre unna Monopol. Ellers finnes det mange spill man kan prøve. Du har både brettspill og kortspill, men også digitale spill som videospill og dataspill.

Fikse opp i leiligheten

Hvis dere er klare for å begi dere ut på en ny utfordring sammen, så kan dere forsøke å fikse opp i leiligheten, eller til og med snekre noe helt nytt. Kanskje dere trenger et kult sofabord, en hylle på badet eller kanskje et ny kontorpult? Man kan lage mye selv med enkle verktøy, og det er jo ekstra gøy å ha ting i leiligheten som man selv har laget! Her handler det også om å være kreative sammen, og å samarbeide på vanskelige oppgaver. Det kommer nok til å være utfordrende på mange måter. Man kan jo si at forhold ikke er satt ordentlig på prøve før man monterer et Ikea-møbel sammen, eller snekrer noe nytt. Utfallet vil nok bli kjempefint, og når dere er ferdig kan dere være stolte av dere har skapt sammen.

Det er noen av de mange tingene man kan gjøre når man er hjemme sammen, men det er dårlig vær ute. Det er jo noe vi er godt vant med her i landet, og da er det greit å ha noen ting på lager, slik at selv en regnværsdag kan bli hyggelig og romantisk.   

green balls

Sist redigert mandag, 13 juni 2022 14:21

Andre saker å lese

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

19-09-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

For første gang kan du overnatte innendørs over 700 moh. i Nordmarka. Lørdag 21. september er det offisiell åpning av den nye DNT-hytta på Ringkolltoppen.

Les mer i RingeriksAvisa

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

18-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

Ordføreren i Sør-Varanger vil fjerne byens russiske gateskilt. Han ønsker også Nato-øvelser til Øst-Finnmark.

Les mer i RingeriksAvisa

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa