fredag, 29 april 2022 19:28

«Kompani Lauritzen»-finalen inntar Hønefoss kino

Skrevet av
Finaleklare deltakere: Marius Skjelbæk, Rikke Isaksen, Emilie Nereng og Emilie Enger Mehl. Finaleklare deltakere: Marius Skjelbæk, Rikke Isaksen, Emilie Nereng og Emilie Enger Mehl. Foto: Matti Bernitz/TV 2

Det nærmer seg finale av 2022-sesongen av «Kompani Lauritzen», og nå gjøres det en spesiell vri i anledning siste episode.

I begynnelsen av april kunne kinogjengere i Oslo, Bergen og Tønsberg se en episode av TV-serien «Kompani Lauritzen» på det store lerretet.

Til helgen sendes selve finalen på samme vis. Lørdag kveld blir det nemlig gratiskino i Oslo, Bergen, Tønsberg, Asker, Horten, Hønefoss og Halden, fremgår det av en pressemelding.

– Dette synes vi er stas. Det sies at film er best på kino. For en måned siden fikk vi bevist at også Kompani Lauritzen egner seg meget godt i stort format. Derfor er det veldig gøy at Nordisk Film nå setter opp selve finalen gratis i mange norske byer, sier pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl.

– Det føles ekstra fint å gi dette tilbudet nå, siden TV 2 og Altibox ikke lenger har et samarbeid. Men dette tilbudet er for alle som har lyst til å gjøre noe ut av finalen, og dele det med flere, avslutter Dahl.

Sist redigert fredag, 29 april 2022 19:29

Andre saker å lese

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

19-09-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

For første gang kan du overnatte innendørs over 700 moh. i Nordmarka. Lørdag 21. september er det offisiell åpning av den nye DNT-hytta på Ringkolltoppen.

Les mer i RingeriksAvisa

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

18-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

Ordføreren i Sør-Varanger vil fjerne byens russiske gateskilt. Han ønsker også Nato-øvelser til Øst-Finnmark.

Les mer i RingeriksAvisa

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa