fredag, 25 februar 2022 23:10

Les dette før du velger mobilabonnement til bedriften

Det å finne det perfekte mobilabonnementet er en oppgave som er viktig, uansett om man bare skal velge et til seg selv, til familien eller til bedriften. Men hva skal man egentlig tenke over når man skal velge abonnement? I denne artikkelen skal du få vite litt mer om det!

Det er mange måter du kan gå frem på hvis du ønsker å finne det beste mobilabonnementet, og her er noen av de aller viktigste faktorene for suksess:

  • Sjekk sider som for eksempel DB Mobilabonnement for å se hva som finnes der ute. Dette sparer deg ofte for tid du ellers hadde brukt på å google masse. Enkelt og greit!
  • Finn ut av hva behovene deres er før du begynner å se etter abonnementer. Viktige elementer her kan være hvor mye mobildata dere trenger i bedriftsabonnementene og ikke minst om det skal være fri bruk i utlandet, som for eksempel i Norden, Europa eller verden.
  • Se etter steder der du kan få mengderabatter. Ofte kan du får det, noe som vil gi deg en mye bedre løsning på lang sikt enn å ta en litt for rask beslutning.

Husk å opplyse om dette når du tilbyr ansatte bedriftsabonnement

Det å få et mobilabonnement som en del av pakken man får på jobb, er noe som mange drømmer om. Gratis telefon er nemlig noe som kan spare deg for en post i budsjettet ditt. I hvert fall er det sånn de aller fleste tror det er. Men det er faktisk ikke alltid det beste alternativet å velge å si ja til det. Man får nemlig et mindre skattefradrag man kan bruke, og derfor går det ikke alltid opp – i hvert fall ikke hvis man har et veldig billig mobilabonnement privat.

Men for de aller fleste vil det å takke ja til et bedriftsabonnement mobil være en økonomisk fordel. Det er bare noe du er nødt til å kommunisere til medarbeiderne dine, sånn at de husker å skrive det inn i selvangivelsen sin sånn at det er riktig skatt som blir trukket. For de aller fleste vil fordelen ved å ha et bedriftsabonnement være mye større enn det fradraget man typisk mister ved å velge å ta imot dette i stedet for å betale for det selv.

Grunnen til at man mister en del av fradraget sitt når man tar imot et bedriftsabonnement er at skatteetaten ser på dette som inntekt, for alle de fordelene man får som kan omsettes til direkte økonomiske fordeler, regnes som inntekt og derfor mister man end el av fradraget sitt. Men som sagt er det fortsatt en mye bedre løsning å si ja til et bedriftsabonnement enn å betale for mobilen sin selv og beholde fradraget sitt.

green balls

Andre saker å lese

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

19-09-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

For første gang kan du overnatte innendørs over 700 moh. i Nordmarka. Lørdag 21. september er det offisiell åpning av den nye DNT-hytta på Ringkolltoppen.

Les mer i RingeriksAvisa

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

18-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

Ordføreren i Sør-Varanger vil fjerne byens russiske gateskilt. Han ønsker også Nato-øvelser til Øst-Finnmark.

Les mer i RingeriksAvisa

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa