mandag, 13 september 2021 08:57

Jubileumstrailer med spesielt innhold til Hønefoss

Skrevet av
FESTKLARE: De ansatte ved Felleskjøpet Hønefoss gleder seg til å ta imot jubileumstraileren. Fra venstre: Mari Molteberg , nyansatt salgskonsulent drøv og plantekultur, butikksjef Camilla Westby og verkstedleder Tommy Strømsodd. FESTKLARE: De ansatte ved Felleskjøpet Hønefoss gleder seg til å ta imot jubileumstraileren. Fra venstre: Mari Molteberg , nyansatt salgskonsulent drøv og plantekultur, butikksjef Camilla Westby og verkstedleder Tommy Strømsodd. Foto: Felleskjøpet Agri

En semitrailer drapert i grønt kjører Norge på langs når Felleskjøpet Agri feirer 125 år. Tirsdag 14. september kommer festen til Hønefoss.

fk trailer turneNORGE RUNDT: Denne grønne traileren har startet jubelferden Norge rundt. Tirsdag kommer Felleskjøpets jubileumsturné til Hønefoss. (Foto: Felleskjøpet Agri)

Samvirket eid av 44.000 bønder ruller i september ut den store jubileumsturneen når 18 av Felleskjøpets over 100 butikker får besøk. En egen jubileumstrailer fylles opp for å skape skikkelige feiringer landet rundt. Tirsdag 14. september er stoppestedet kommet til butikken på Hønefoss.
– Dette er skikkelig spennende, og noe vi har sett frem til lenge. Det er fantastisk at den landsdekkende turneen besøker avdelingen vår, sier butikksjef Camilla Westby ved Felleskjøpet på Hønefoss.
– Under jubileumsfeiringen blir det konkurranser, demonstrasjoner, eksklusive visninger, fagprat, gratis pølser fra grillen og selvsagt en rekke gode tilbud, sier spons- og eventsjef Trond Østby i Felleskjøpet Agri.

Slår du Warholm?

Også den ferske OL-mesteren Karsten Warholm vil være til stede – på storskjerm. Han og trener Leif Olav Alnes vil utfordre store og små Felleskjøp-kunder til uhøytidelige konkurranser med flotte premier.
Felleskjøpet Agri ble første gang etablert som Landhusholdningsselskapenes fellesinnkjøpsforening i 1896. 125 år senere har Felleskjøpet Agri en omsetning på 17,2 milliarder kroner, 4080 ansatte og er den viktigste leverandøren av driftsmidler og teknologi til norsk landbruk. Felleskjøpet Agris virksomhet omfatter også eiendomsdrift, brød og bakevarer, utstyr til park og anlegg samt fôr og utstyr til kjæledyr.

Mange år i Ankersgate

Felleskjøpet Hønefoss startet butikk i 1960 og flyttet til Ankersgate i 1969, der butikken den dag i dag ligger. På 70- og 80-tallet hadde Hønefoss eget verksted for skogsmaskiner med egne mekanikere og servicebiler. Hønefoss var også hovedlager for reservedeler til John Deere anleggsmaskiner i Norge, med 2-3 stillinger som bare drev med dette.
I 2016 fikk avdelingen en god oppgradering av butikken innvendig, og i 2021 åpnet hagesenteret for første gang.
Felleskjøpet Hønefoss har i dag seks faste ansatte og syv vikarer i butikken. Avdelingen har også stort verksted, ettermarkedsavdeling med ti faste ansatte fordelt på deledisk, mekanikere og verkstedleder. Det sitter også fagkonsulent og traktor, tresker og redskap (TTR)-selger på avdelingen.

Andre saker å lese

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

19-09-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

For første gang kan du overnatte innendørs over 700 moh. i Nordmarka. Lørdag 21. september er det offisiell åpning av den nye DNT-hytta på Ringkolltoppen.

Les mer i RingeriksAvisa

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

18-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

Ordføreren i Sør-Varanger vil fjerne byens russiske gateskilt. Han ønsker også Nato-øvelser til Øst-Finnmark.

Les mer i RingeriksAvisa

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa