mandag, 16 august 2021 07:54

Politiet har funnet våpen etter skytingen på Skøyenåsen

Skrevet av
Politiet var søndag kveld på Skøyenåsen i Oslo med store stryker etter at de fikk melding om at det er avfyrt skudd på Skøyenåsen T-banestasjon. Politiet var søndag kveld på Skøyenåsen i Oslo med store stryker etter at de fikk melding om at det er avfyrt skudd på Skøyenåsen T-banestasjon. Foto: Fredrik Hagen / NTB

Politiet har funnet et våpen som de mener kan knyttes til skytingen på Skøyenåsen i Oslo søndag kveld, melder Avisa Oslo.

Operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt sier til avisa at han ikke kan kommentere hvor våpenet ble funnet eller hva slags våpen det er snakk om.

– Vi har gjort funn av et våpen. Våpenet vil nå bli undersøkt. Og så får vi komme tilbake til hvor det våpenet ble funnet, sier han.

Gulbrandsen sier videre at politiet har kjennskap fra tidligere til mannen i 30-årene som er pågrepet i forbindelse med skytingen, men ønsker ikke å kommentere hvordan.

Det var like etter klokka 20 søndag kveld at to personer ble skutt i en T-banevogn på Skøyenåsen, øst i Oslo. Den antatte gjerningsmannen løp fra stedet.

De to skadde, to unge menn mellom 18 og 20 år, har utenlandsk etnisk bakgrunn. Den pågrepne er en hvit mann i 30-årene, ifølge Avisa Oslo.

Til NRK har politiet tidligere opplyst at de blant annet undersøker om skytingen var rasistisk motivert.

De to skadde er innlagt på sykehus med alvorlige skader, men tilstanden betegnes som stabil. Det er ingen kjent relasjon mellom ofrene og den antatte gjerningsmannen, ifølge politiet

Andre saker å lese

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

If advarer om musespising på elbiler

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Les mer i RingeriksAvisa

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.

Les mer i RingeriksAvisa