Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Linus Rolinder banker inn 3-1 Linus Rolinder banker inn 3-1 Foto: Frank Tverran

Det ble nye 3 poeng til Ringerike Panthers da de møtte Arctic Eagles på søndag. Denne kampen ble på mange måter mer jevnspilt enn den på lørdag.

Etter å ha slått tabelltoer fra Narvik to dager på rad samme uka som de vant en og tapte en for tabellener Tønsberg, kan vi trygt fastslå at Ringerike Panthers er med i kampen om kvalik. Etter helgens kamper har vi også med hårfin margin dyttet Narvik ned på 3. plass på tabellen.

Begge lagene gikk forsiktig ut i første periode. Tempoet var noe høyere en første periode i lørdagens match, men allikevel var det en periode preget av forsiktighet. Så endte det da heller ikke med scoringer og begge lag gikk til pause på stillingen 0-0.

Det beherskede spillet fortsatt utover i andre periode, inntil Narviks Niskakangas etter ca 5 minutter sørget for at bortelaget gikk opp i ledelsen 0-1.

1-1 jordhoy
Thomas Jordhøy 1-1 (Foto: Frank Tverran)

Dette utløste et økt tempo i matchen og litt over midtveis i perioden satte Thomas Jordhøy inn en utligning til 1-1. Assist ved Westman og Rolinder. En svak tvil spredte seg i kroppen; måtte vi være 2 i overtall for å greie å score?

2-1 melin
2-1 Kristoffer Melin (Foto: Frank Tverran)
Men tvilen forsvant fort. Kristoffer Melin øker til 2-1 drøye to minutter før periodens slutt. Assist ved Amble og Westman. Minuttet før periodeslutt økte hjemmelaget til 3-1. Scoring ved Linus Rolinder og assist ved Albert og Hopen.

Tredje periode fortsetter på samme nivå, men tar seg opp etter at Niskakangas er frampå igjen og reduserer til 3-2.  To og et halvt minutt før slutt tar Panthers tilbake forspranget da Patrik Thoreson scorer. Assist ved Melin og Westman. 4-2. Bare sekunder etter greier Niskangas for tredje gang å score. 4-3 og Narvik tar ut keeper. Men det går ikke så bra. Patrik Thoreson får en assist fra Melin og sender pucken i det tomme buret til Arctic Eagles. 5-3. Tapertimeout 38 sekunder før slutt hjalp ingen ting. Sluttresultatet ble 5-3. Dermed ble alle 6 poengene i Hønefoss etter denne helgen.

4-2 thoreson
Patrik Thoreson med et skrått skudd. 4-2. (Foto: Frank Tverran)

217 tilskuere så kampen på søndag. Begge lag skjøt 31 skudd på mål. Ringerike 3-16-12 og Narvik 9-10-12. Det ble 8 straffeminutter til Ringerike og 10 til Narvik.

Beste Panthers-spiller ble Patrik Thoreson.

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.