tirsdag, 13 juli 2021 09:37

- Ungdom: Vaksiner deg nå!

Skrevet av
- Ungdom: Vaksiner deg nå! Illustrasjonsfoto: Pixabay

Oppfordringen kommer fra kommuneoverlege Karin Møller. - I vår region har vi akkurat nå et smitteutbrudd knyttet til ungdom. Det stammer fra en fest 2.-3.juli på Gran, men har allerede spredt seg slik det nå er mer enn 25 smittede og mer enn 100 ungdom i karantene.

- Det er en påminnelse om at covid-19 virus ikke tar sommerferie – og at vaksinasjon er viktig.

I Ringerike kommune er det åpent for vaksine for alle prioriteringsgrupper til og med gruppe 10. Det inkluderer ungdom 18-24 år (inklusiv fødselsår 2003) sammen med aldersgruppen 40-44 år.

Er du utvekslingsstudent og skal studere i utlandet, kan du bli vaksinert nå. Da er det mulighet for å rekke begge doser før du reiser. Om du ikke har fått en SMS om vaksinebestilling, kan du ringe til vår kontakttelefon.

Vaksinasjon er det viktigeste tiltak for å bremse pandemien. Jo flere som er vaksinert, desto mindre risiko er det for store utbrudd og utbredt smitte i samfunnet.

For hver enkel betyr det økt adgang til aktivitet, reise og redusert risiko for å havne i karantene og isolasjon som følge av smitte.


Bestille time – og gjør det denne uken.

I Ringerike kommune kan du bestille time på ReMin via link, som du har fått på SMS eller ved å ringe til koronavaksine telefonen på nummer: 940 40 707.

Andre saker å lese

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

19-09-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

For første gang kan du overnatte innendørs over 700 moh. i Nordmarka. Lørdag 21. september er det offisiell åpning av den nye DNT-hytta på Ringkolltoppen.

Les mer i RingeriksAvisa

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

18-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

Ordføreren i Sør-Varanger vil fjerne byens russiske gateskilt. Han ønsker også Nato-øvelser til Øst-Finnmark.

Les mer i RingeriksAvisa

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa