torsdag, 27 mai 2021 19:00

Sexleketøy til nybegynnere: Slik kommer du i gang

Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)

Overveier du å ta en nærmere kikk på den fantastiske verden av sexleketøy? Her kan du lese mer og få svar på noen av spørsmålene de fleste uerfarne interesserte har om sexleketøy.

Det kan være litt overveldende når man skal finne sitt første sexleketøy, for hvor skal man egentlig starte?

Heldigvis finnes det mange sexleketøy for både menn og kvinner som er perfekte for de som ikke har så mye erfaring. Du kan finne sexleketøy som dekker alle begjær og fetisjer, og du kan derfor definitivt også finne noe som passer perfekt til deg også.

Hvordan kommer du i gang med å bruke sexleketøy?

Når du har bestemt deg for at du vil bruke sexleketøy, handler det bare om å hoppe i det. Hvis du synes det er litt overveldende å gå ned til en butikk og se på ting, kan du selvfølgelig også kjøpe sexleketøy på nettet. Uansett om du kjøper en dildo, vibrator, pisk eller noe helt annet, så sørger butikkene nesten alltid for å sende pakken din diskret.

Finnes det sexleketøy for nybegynnere?

Det korte svaret er ja, for det finnes faktisk mange sexleketøy som er laget spesielt med tanke på nybegynnere. Hvis det er et penetrerende sexleketøy, vil det ofte være i mindre størrelse. Dette gjelder både sexleketøy for vaginal og anal penetrering.

Med vibrerende sexleketøy kan du finne nybegynnervennlige vibratorer med noen få og enkle innstillinger. Det kan hende du synes 50 vibrasjonsinnstillinger høres litt vel mye ut, men heldigvis finnes det også flere helt enkle vibratorer med bare én vibrasjonshastighet.

Finn det rette sexleketøyet for deg

Vi er alle forskjellige, og det er ingen type sexleketøy som passer til alle, og derfor finnes det et stort utvalg. Når du skal finne det riktige leketøyet for deg, kan du gjøre det lettere for deg selv ved å finne ut av hva sexleketøyet skal kunne gjøre for deg. Er det en stimulerende fylde du savner? Eller trenger du ekstra stimulering av klitoris? Du kan også lete etter et sexleketøy for analstimulering.

Ved å bestemme hva sexleketøyet ditt skal kunne, kan du begrense utvalget mye. Deretter kan du begynne å se på størrelse og funksjoner. Du kan også se etter farger og design, slik at du finner et sexleketøy som også ser fint ut. Hvis du tar med deg disse overveielsene, er du klar til å finne ditt første sexleketøy og ta det første skrittet ut på en fantastisk reise.

Andre saker å lese

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

19-09-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

For første gang kan du overnatte innendørs over 700 moh. i Nordmarka. Lørdag 21. september er det offisiell åpning av den nye DNT-hytta på Ringkolltoppen.

Les mer i RingeriksAvisa

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

18-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

Ordføreren i Sør-Varanger vil fjerne byens russiske gateskilt. Han ønsker også Nato-øvelser til Øst-Finnmark.

Les mer i RingeriksAvisa

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa