Comet - Panthers: 3-4 etter sudden

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Første periode var preget av at lagene ikke ville risikere for mye. Det var mange pasninger og lite rett på sak. Først mot slutten av perioden tok tempo og spill seg noe opp.

I begynnelsen av andre periode kom det først en baklengs etter tre minutter og deretter en til litt over halvveis i perioden. Håpet sank og vi trøstet oss med at gode lag er gode mot slutten.

Med drøye 3 minutter igjen av perioden fikk vi to utvisninger og vi kan ikke si at håpet steg. Men så skjer det helt utrolige. Ringerike Panthers scorer med to i undertall! Even Fosse med assist fra resten av laget; Kristoffer Melin og Magnus Amble reduserer til 2-1. Flott jobbet og en stor knekk for Comet.

Tredje periode var nesten ferdig da Markus Albert utlignet til 2-2. Assist ved Rolinder og Nyland. Håpet steg,og jubelen sto i taket da Patrik Thoreson noen sekunder senere la på til 2-3. Assist ved Nyland og Moen. Det gjensto 2.17 med da det bare var 46 sekunder igjen, greide Comet å utligne.

Så ble det spilleforlengelse og sudden death. Da fikk Ringerike Panthers den første scoringen ved Jonas Westman. Assist ved Moen.

Lindgren hadde en rekke fantastiske redninger. Comet hadde 28 skudd på mål mot Panthers 25. Det var en del knuffing og Comet fikk 53 straffeminutter, Ringerike fikk 45.

Dette ble en utrolig spennende match og vi har allerede begynt å glede oss til returoppgjøret onsdag!

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.