tirsdag, 13 april 2021 13:59

Tesla åpner servicesenter i Hønefoss

Skrevet av
Máté Huszág er Service Manager på Teslas nye lokasjon i Hønefoss Máté Huszág er Service Manager på Teslas nye lokasjon i Hønefoss

Teslas servicesenter i Kartverksveien 6 i Hønefoss åpner nå for å ta imot kunder som har behov for service, mens åpning av servicesenteret og butikken i sin helhet skjer senere denne våren.

Lokale Tesla-eiere kan booke servicetime i Hønefoss gjennom Tesla-appen, på samme måte som de allerede gjør med øvrige servicesentre i dag.

Tesla utvider servicekapasiteten i Norge for å gjenspeile interessen etter den oppdaterte utgaven av Model 3 som ble lansert i fjor høst. I tillegg kommer Model Y til landet senere i år, og Tesla jobber aktivt med å utvide kapasiteten i forkant av lanseringen.

Butikken som åpnes i Hønefoss vil ligge i samme bygg som servicesenteret i Kartverksveien 6.

- Tesla har i stor grad benyttet seg av lokale entreprenører og leverandører i Hønefoss, og vi ønsker å takke det lokale næringslivet for å ta oss godt imot i etableringsfasen. Vi gleder oss til å møte nye og eksisterende Tesla-kunder i våre nye, fantastiske lokaler i Hønefoss, sier Máté Huszág.

Andre saker å lese

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

19-09-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

For første gang kan du overnatte innendørs over 700 moh. i Nordmarka. Lørdag 21. september er det offisiell åpning av den nye DNT-hytta på Ringkolltoppen.

Les mer i RingeriksAvisa

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

18-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

Ordføreren i Sør-Varanger vil fjerne byens russiske gateskilt. Han ønsker også Nato-øvelser til Øst-Finnmark.

Les mer i RingeriksAvisa

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa