mandag, 23 november 2020 10:53

Jane blir ny administrerende direktør i AKA

Jane blir ny administrerende direktør i AKA Foto: AKA

Jane K. Gravbråten er i dag ansatt som ny administrerende direktør i AKA AS. Gravbråten kommer fra stillingen som finansdirektør i samme selskap. Gravbråten tiltrer 1.12.2020, heter det i en pressemelding fra AKA.

Paal Haakensen fratrer som daglig leder etter eget ønske, og går inn i stillingen som investeringsdirektør i selskapet. Haakensen har vært daglig leder i AKA i nesten 7 år.

- Det er en stor glede for AKA og for meg å levere stafettpinnen videre til en av dagens medarbeidere, forteller Paal.

- Jeg ser fram til å fokusere på det jeg kanskje synes er aller mest morsomt, nemlig å bidra til at AKA kan fortsette sin utvikling og vekst gjennom nye oppkjøp og investeringer, avslutter AKAs nye investeringsdirektør og snart forhenværende toppsjef.

Jane er glad og forventningsfull i forhold til muligheten hun har fått:
-Etter å ha jobbet 6 år i AKA er jeg i ferd med å få selskapets DNA under huden. Noe av det som kjennetegner AKA, er viljen og evnen til å gi folk stadig nye utfordringer og muligheter.

- I et selskap med store ambisjoner om fortsatt vekst, handler det om å gi folk sjansen til å vokse med selskapet. Jeg har nå fått en svært spennende utfordring som jeg setter stor pris på, sier Jane.

Styrets leder Tommy Korneliussen takker Paal for hans gode innsats som leder av AKA i 7 år, og er glad for at han fortsatt vil bidra til vekst og utvikling av selskapet i sin nye stilling.

Korneliussen er videre meget godt fornøyd med at Jane K. Gravbråten har takket ja til stillingen som adm. direktør i AKA og har store forventninger til fortsatt vekst og god utvikling under hennes ledelse.

Andre saker å lese

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

If advarer om musespising på elbiler

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Les mer i RingeriksAvisa

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.

Les mer i RingeriksAvisa