lørdag, 07 november 2020 09:47

Ventura og Hovland i tetsjiktet i Houston

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Viktor Hovland (til v.) og Kristoffer Ventura hevder seg godt i PGA-turneringen i Houston. Viktor Hovland (til v.) og Kristoffer Ventura hevder seg godt i PGA-turneringen i Houston. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Både Kristoffer Ventura og Viktor Hovland henger med i tetsjiktet på 2. dag av PGA-turneringen Houston Open i golf. Endelig får vi se de to nordmennene i samme turnering.

Ventura har gått begge de to første rundene i Texas ett slag under par. Med to under totalt er han på delt 14.-plass. Hovland gikk torsdagens åpningsrunde på par. Fredag leverte han en 69-runde (ett slag under par) og er på delt 21.-plass.

Nordmennene er henholdsvis fem og seks slag bak lederen.

Ventura var blant spillerne som startet fredagen på 10. hull. Han greide birdie på 14. hull, men med bogey på 16. hull var han tilbake på par. En ny birdie på 2. hull sendte ham på rett side igjen.

Hovland innledet dagen med en bogey, men den første birdien fulgte på 4. hull. På siste halvdel ble det birdie på 12. og 15. hull, bogey på 14. hull.

Sam Burns fra USA leder etter en sterk 65-runde fredag. Han er sju slag under par totalt og har to slags ledelse til Jason Day og Carlos Ortiz.

Du kan se fortløpende resultater live på denne linken. Her får du også opp banene med slagene inntegnet - til og med i 3D.

Sist redigert lørdag, 07 november 2020 14:29
NTB

Andre saker å lese

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

If advarer om musespising på elbiler

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Les mer i RingeriksAvisa

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.

Les mer i RingeriksAvisa