lørdag, 12 september 2020 12:21

Ventura klatret etter solid spill i California

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Kristoffer Ventura ser ut til å få en god sesongåpning på PGA-touren i California. Kristoffer Ventura ser ut til å få en god sesongåpning på PGA-touren i California. Foto: Chris Carlson / AP / NTB scanpix

Kristoffer Ventura gikk 2. runde av PGA-turneringen i Napa, California på seks slag under par og er oppe på delt 12.-plass.

Særlig avslutningen av fredagens runde var solid av nordmannen. Ventura, som startet runden på hull 10, gikk de fem siste hullene på fire slag under par på veien ut igjen fra klubbhuset.

Starten var også brukbar, men en dobbeltbogey på hull 15 ødela litt for Ventura, som med par der ville vært helt oppe på 6.-plassen i turneringen.

25-åringen noterte for øvrig birdie på hull 10, 13, 18, 3, 8 og 9, samt eagle på 5. hull. Det ga et runderesultat på 66, som var tre slag bedre enn på åpningsrunden. Ventura er altså ni slag under par totalt.

Amerikaneren Sam Burns er 15 slag under par og leder turneringen med to slags margin foran de siste to rundene. Nærmest ham er landsmannen Harry Higgs, mens tre spillere ligger på 12 under par.

Helgens turnering i California markerer PGA-tourens sesongåpning. Turneringen har snaut 60 millioner kroner i premiepenger, og vinneren stikker av med en sjekk på 10,7 millioner kroner.

Med 9 timers tidsforskjell, blir det sent å sitte oppe.

NTB

Andre saker å lese

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

If advarer om musespising på elbiler

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Les mer i RingeriksAvisa

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.

Les mer i RingeriksAvisa