tirsdag, 11 august 2020 08:08

Politiet måtte ta seg inn i leilighet med brannvesenets stigebil for å stoppe høy musikk

Skrevet av
Politibiler i Lillestrøm sentrum. Politibiler i Lillestrøm sentrum. Illustrasjonsfoto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

En mann som spilte svært høy musikk i sin leilighet i Lillestrøm sentrum natt til tirsdag nektet å åpne for politiet. Da tok de seg inn gjennom balkongen hans.

Operasjonsleder Kjetil Ringseth i Øst politidistrikt opplyser til NTB at mannen spilte så høy musikk at politiet ikke hadde annet valg enn å få stoppet ham.

– Det var en patrulje som kom på stedet, og vi hørte på sambandet at det var svært høy musikk. Det var så ekstremt høyt at vi rett og slett måtte få stoppet det, sier Ringseth.

Løsningen ble å tenke kreativt. Politipatruljen merket seg at balkongdøren sto på vidt gap, ringte brannvesenet og fikk en stigebil til adressen. Dermed kunne patruljen ta seg inn i leiligheten etter å ha blitt løftet opp av brannvesenet.

– Han ville ikke åpne for oss, men vi måtte inn. Han blir nå anmeldt for ordensforstyrrelse, og får pålegg om ikke å spille musikk i natt, sier Ringseth.

Andre saker å lese

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

If advarer om musespising på elbiler

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Les mer i RingeriksAvisa

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.

Les mer i RingeriksAvisa