HBK tok 3 nye poeng

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)
Her utlignet Iselin Nitter til 1-1 Her utlignet Iselin Nitter til 1-1 Foto: Frank Tverran

Igjen greide HBK å la motstanderlaget score først. de ha en motsatt før de setter i gang?

Åsanes Anna Østrem scorte etter 24 minutter. Bare 3 minutter senere utlignet HBK ved Iselin Nitter. Det ble også pauseresultatet.

Etter pausen gikk HBK opp i ledelsen da Inger Sandland scorte etter 48 og etter 62 minutter. Bare 2 minutter senere la Julie Solberg på til 4-1.

Senere i andre omgang gikk HBK-keeper Karolina Westbyn noe hardt ut mot en Åsane-spiller i angrep. Dommer Maliha Ahmady var litt for raskt ute med både å dømme straffe og dele ut et rødt kort. Karolina måtte hentes ut fra garderoben igjen da Maliha Ahmady innså at det hele hadde skjedd innenfor 16-meteren og derfor bare kvalifiserte til gult kort.

Men Ingvild Høvring gjorde ingen feil fra straffemerket og reduserte til 4-2, noe som også ble sluttresultatet.

HBK har 6 poeng etter to kamper. Kampen var utsolgt - det vil si 200 solgte billetter.

Neste hjemmekamp er lørdag 1. august kl 16.00 mot Stabek, men før det skal HBK reise til Trønerlag og møte Kil/Hemne søndag den 26.7.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Andre saker å lese

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.