JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med id: 499

Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Illustrasjonsbilde fra den forrige matchen Illustrasjonsbilde fra den forrige matchen Foto: Frank Tverran

Panthers hentet 2 poeng etter straffekonkurranse da de gjestet Furuset onsdag.

Ringerike Panthers begynte bra da Markus Albert allerede etter 1,5 minutter satte det første målet. Med seg hadde han Nikolai Dalen og Amund Nyland.

I andre periode var også Panthers frampå ganske kjapt. Allerede etter drøye to minutter scorer Jonas Westman. Assist var ved  O. Dahl Waagaard og Jonatan Wik. Men så pådrar vi oss en straffe som tidligere lagkamerat Martin Scott Hagen setter sikkert i mål. Dermed ble det 1-2.

Tredje periode starter like frisk som de to første; allerede etter 28 sekunder scorer Patrik Thoreson assistert av Kristoffer Melin. 1-3 og det ser ganske lyst ut. Men så reduserer Furuset ved Wikstrand og det står 2-3. Særlig bedre blir det ikke da Panthers pådrar seg dagens andre straffe som Furuset ikke sløser bort. Dermed er situasjonen en helt annen og det går til spilleforlengelse på resultatet 3-3.

I spilleforlengelsen blir det ingen scoringer, og det ender opp med straffekonkurranse. Denne vinner Panthers og Patrik Thoreson blir godskrevet scoringen i protokollen.

Ringerike hadde 12 straffeminutter mot Furusets 60 og Ringerike hadde 35 skudd på mål mens Furuset hadde 26.

Det ble stående 3-4 i protokollen med 2 poeng til Ringerike Panthers og 1 poeng til Furuset.