fredag, 19 juni 2020 11:35

Nytt svindelforsøk - ikke svar!

Skrevet av

I dag mottok vi en epost som så riktig så ekte og hyggelig ut: Vi skulle få penger fra Skatteetaten!

Men hvordan er det med det som er for godt til å være sant? Ved å holde musepekeren forsiktig over linken UTEN å klikke, får du se en nettadresse som i alle fall ikke er til Skatteetaten. Her er svindlere ute etter å tømme bankkontoen din. Og fyller du ut det de ber om, skal jeg love deg at du blir blakk i en fei!

NB! Vi har klikket videre med verktøy som ikke viser vår egen identitet eller hvilken datamaskin /IP-adresse vi selv har, så ikke gjør dette selv.

skatteetaten2

Du kommer først til denne siden hvor du blir bedt om å klikke deg videre. Når vi tar opp denne saken, er det fordi den er relativt profft lagd og derfor bør advares mot. Du ender opp på linken som vist i bildet under. Fyller du ut denne, blir kontoen din fort tømt!

skatteetaten3

Andre saker å lese

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

If advarer om musespising på elbiler

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Les mer i RingeriksAvisa

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.

Les mer i RingeriksAvisa