mandag, 11 mai 2020 08:32

Gjør-det-selv-video med masturberende kvinne på Ikea tar av i Kina

Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Gjør-det-selv-video med masturberende kvinne på Ikea tar av i Kina Arkivfoto: Lise Åserud/NTB Scanpix

Ikea vil ta ekstra sikkerhetsgrep i butikkene i Kina etter at en video av en kvinne som tilfredsstiller seg selv i en kinesisk Ikea-butikk, har gått viralt.

Det pornografiske videoklippet viser den halvnakne kvinnen som fikser ting bokstavelig talt for egen hånd på et utvalg sofaer og senger i Ikeas utstillingsinstallasjoner. I bakgrunnen går tilsynelatende uvitende Ikea-kunder rundt og titter på vareutvalget.

De usensurerte klippene er for lengst rensket fra sosiale medier i Kina, men det svenske selskapets reaksjon på klippet og oppmerksomheten rundt det har raskt fått over ni millioner klikk.

– Vi er sterkt imot og fordømmer denne typen oppførsel, og vi anmeldte umiddelbart dette til politiet i byen der den mistenkte butikken er, heter det i Ikeas uttalelse, som ikke avslører navnet på byen eller butikken.

Konsernet skriver videre at det vil gå enda grundigere til verks når det gjelder sikkerhetstiltak og hygienetiltak. Ikea oppfordrer kunder til å ferdes i butikkene på en «ryddig og sivilisert måte».

Den selvhjulpne kvinnens identitet er ikke kjent. Det er spekulert på om videoen stammer fra en butikk i Guangdong-provinsen ettersom man kan høre kantonesiske beskjeder over butikkens høyttaleranlegg i bakgrunnen. Det understrekes videre at siden ingen i butikken har på seg ansiktsmasker, er det sannsynlig at videoen er filmet før virusutbruddet medførte nedstengning i Kina i slutten av januar.

Andre saker å lese

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

If advarer om musespising på elbiler

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Les mer i RingeriksAvisa

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.

Les mer i RingeriksAvisa